Exclusief voor abonnees

Koning zegt nooit wat hij denkt maar hij schrijft het wel in een schriftje

Anders dan z'n vader, zorgt Filip ervoor dat de fotografen elke aankomst mooi in beeld kunnen brengen, ook die van Meyrem Almaci (Groen).
Photo News Anders dan z'n vader, zorgt Filip ervoor dat de fotografen elke aankomst mooi in beeld kunnen brengen, ook die van Meyrem Almaci (Groen).
Het is druk op het paleis. Gisteren ontving de koning Beke, Rutten, Crombez en de groenen, vandaag komen nog meer voorzitters op de koffie. Maar wat er gezegd wordt? Niets lekt uit. Wat in het bureau van Filip gezegd wordt, blijft in het bureau.

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Katia Blancmont

  En daar staat in : vanavond frieten, en dan ons Mathilde eens verwennen. Niks speciaals dus

 • guido vermeyen

  Gelukkig hebben wij een verstandige koning....want hij vliegt ook naar vakantieoorden in een legervlieger, toch slim gezien ?

 • Jean Paul Peelos

  Dat deed zijn oom Koning Boudewijn ook.

 • Philippe Vanbelle

  misschien kan hij zijn paraplu zelf vasthouden en besparen op zijn huishoudhulp . Vlaams Belang word voor de moment nog niet uitgenodigd omdat hij bang is dat de dotatie ter sprake zal komen zeker ?