Anders dan z'n vader, zorgt Filip ervoor dat de fotografen elke aankomst mooi in beeld kunnen brengen, ook die van Meyrem Almaci (Groen).
Volledig scherm
PREMIUM
Anders dan z'n vader, zorgt Filip ervoor dat de fotografen elke aankomst mooi in beeld kunnen brengen, ook die van Meyrem Almaci (Groen). © Photo News

Koning zegt nooit wat hij denkt maar hij schrijft het wel in een schriftje

Het is druk op het paleis. Gisteren ontving de koning Beke, Rutten, Crombez en de groenen, vandaag komen nog meer voorzitters op de koffie. Maar wat er gezegd wordt? Niets lekt uit. Wat in het bureau van Filip gezegd wordt, blijft in het bureau.

4 reacties

 • Katia Blancmont

  3 jaar geleden
  En daar staat in : vanavond frieten, en dan ons Mathilde eens verwennen. Niks speciaals dus
 • censor

  3 jaar geleden
  Gelukkig hebben wij een verstandige koning....want hij vliegt ook naar vakantieoorden in een legervlieger, toch slim gezien ?
 • Jean Paul Peelis

  3 jaar geleden
  Dat deed zijn oom Koning Boudewijn ook.
 • Philippe Vanbelleghem

  3 jaar geleden
  misschien kan hij zijn paraplu zelf vasthouden en besparen op zijn huishoudhulp . Vlaams Belang word voor de moment nog niet uitgenodigd omdat hij bang is dat de dotatie ter sprake zal komen zeker ?
 1. PREMIUM

  "Op het matje na kritiek op het konings­huis"

  In de vijfentwintig jaar die ze samen omriepen, maakten Saartje Vandendriessche en Geena Lisa Peeters veel mee. "Toen ik begon, waren de presentaties nog live. Ik herinner me hoe ik in slaap was gevallen in een zetel op de VRT, terwijl ik nog de afkondiging van de zaterdagavondfilm moest doen", vertelt Geena Lisa. "Ik was net op tijd terug, maar de slaapstriemen stonden nog op mijn gezicht." Saartje werd dan weer bij de bazen geroepen omdat ze iets kritisch had gezegd over het koningshuis. "Ik zei dat ze niet moesten werken ofzo. Dat mocht blijkbaar niet", lacht ze. Ook liep er een opvallende klachtenbrief voor haar binnen. "Daarin stond dat het niet hoorde dat de VRT anorexiapatiënten toeliet op het scherm. Man, toen was ik kwaad! Maar nu kan ik er wel om lachen."
 2. Onze opinie. Het knipperlichtsysteem biedt vals gevoel van veiligheid: in werkelijkheid is het vaak willekeur
  PREMIUM

  Onze opinie. Het knipper­licht­sys­teem biedt vals gevoel van veiligheid: in werkelijk­heid is het vaak willekeur

  Buitenlandse Zaken actualiseert elke dag een lijst van landen, streken en steden waar je als Belg beter geen vakantie houdt in tijden van corona. Netjes opgedeeld in rood, oranje en groen. Rood en dus verboden: het land Zweden, de provincie Lleida in Catalonië, de stad Leicester, waar Youri Tielemans en Dennis Praet voetballen, en de wijk Santa Clara in Lissabon, een stadsdeel waar ook zonder corona weinig toeristen komen.