Klopjacht met helikopter, maar vuilnisman klist inbreekster

GLABBEEK-klopjacht inbrekers-dader is dame zwarte jas-Louis Vangramberen grijs haar
Bollen GLABBEEK-klopjacht inbrekers-dader is dame zwarte jas-Louis Vangramberen grijs haar

Er kwam een serieuze worsteling aan te pas, maar in het Vlaams-Brabantse Glabbeek hebben gisteren enkele vuilnisophalers en buurtbewoners een inbreekster gevat. Een 62-jarige vrouw had twee dieven betrapt en om hulp geroepen. De vuilnismannen even verderop renden samen met omwonenden achter de daders aan. Eén vrouw kon in bedwang worden gehouden. In haar handtas werden een schroevendraaier en een papiertje vol adressen gevonden. Een klopjacht met helikopter leverde geen spoor van de tweede dader op. (KBG)Alle artikels uit de krant

65 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carl Kempeneer

  Dat is nu eens verantwoordelijkheid en solidariteit onder burgers. Als we allemaal zo zouden zijn zou de maatschappij de regels en wetten veel meer respecteren....proficiat voor deze mannen ze zijn een voorbeeld voor ons allemaal.

 • an Vanautgaerden

  Proficiat, goed werk vd man vd vuilkar, chapeau

 • Cor Snoekx

  Goed werk van de vuilkar

 • Peter Nols

  Vuilkar kost tegenwoordig serieus wat geld maar je krijgt er blijkbaar toch iets voor terug, maar bij de flikken die ons nog veel meer kosten is het wel iets anders.

 • Michael Ceelen

  Opgekuisd!!! Of mag dat nu ook al niet gezegd worden?