Exclusief voor abonnees

Klimaatexperts willen het opnieuw over inhoud hebben: “Geen tijd meer voor achterhoedegevechten”

Deze klimaatspijbelaars trokken eerder al naar Brussel zónder dat ze daarvoor punten kregen - en dat allemaal dankzij Greta Thunberg.
Tim Dirven Deze klimaatspijbelaars trokken eerder al naar Brussel zónder dat ze daarvoor punten kregen - en dat allemaal dankzij Greta Thunberg.
Ophef over een docent die zijn examen door klimaatacties vervangt. Ophef over het smoelenwerk van Greta Thunberg. Ophef over het gekissebis tussen klimaatspijbelaars Anuna De Wever en Kyra Gantois. Meer dan over de kern van de zaak - de aarde warmt op en iedereen kijkt vrolijk toe - gaat het tegenwoordig over de mensen die op de barricades staan. "Maar daar is geen tijd voor."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

40 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fabrice Braccio

  Is dat nu net niet het probleem?? De Anuna's, Greta's en andere Groenen roepen heel hard maar alternatieven hoor ik die boegbeelden niet aanhalen.Buiten zeggen dat het DE fout is van MIJN generatie hoor ik niet veel.Ik denk echter dat zij op hun 18e al verder en vaker gevlogen hebben dan ik op mijn 48e.

 • Jo Hendrik

  Inhoud is voor de experten De kinderen moeten naar school om te leren en voor hun toekomst Politiek gezever hoort daar niet bij

 • Kristine Delacourt

  Dringendste inhoud van het moment : de miljoenen hectaren regenwoud die overal in brand staan, CO2 uitstoten en de planeet nog sneller doen opwarmen. Hier is alvast een idee : geen zaken doen met die landen!

 • RENE LENAERTS

  En ondertussen is het stadion voor het WK atletiek in Dubai voorzien van airco en onze voetbalvelden hebben een verwarmde grasmat. Voor eigen deur vegen is toch niet zo moeilijk?

 • George Verbeek

  Exact, enkel gezaag over hoe Greta een emotioneel kind is, maar nooit eens iets over de inhoud! En de inhoud klopt volledig, als we zo doorgaan is de aarde binnenkort omzeep, dat is een vaststaand feit. We moeten dus allemaal duurzamer gaan leven. Die boodschap horen de mensen niet graag. Zoals bacterien of kankercellen, die zijn even dom en doden de gastheer waarna ze zelf ook sterven.