Kinderlokker zelf in de val gelokt

Man (28) aangehouden na mislukte ontvoering tienerzussen

De verdachte parkeerde zijn blauwe Dacia langs een verlaten weggetje van waar hij een goed zicht had op de bushalte.
Didier Verbaere De verdachte parkeerde zijn blauwe Dacia langs een verlaten weggetje van waar hij een goed zicht had op de bushalte.
Een 28-jarige man is aangehouden nadat hij twee tienermeisjes probeerde te ontvoeren. Toen de zussen op de bus stonden te wachten, probeerde hij hen naar zijn bestelwagen te lokken met een verhaal over verloren gelopen katjes. De politie zette een val op en betrapte de man drie dagen later op heterdaad aan dezelfde bushalte.

Je hebt 12% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Andy Verachtert

  Laten we vooral hopen op advocaten en rechters die onafhankelijk zijn, dus niet onder invloed van ministers, de publieke opinie of andere bronnen.

 • Ivo Torfs

  Prachtig werk van politie, nu de beurt aan justitie om dat teniet te doen.

 • jacques de backer

  "Driewerf hoera" voor de politie. Als 't goed moet het ook gezegd of geschreven worden. Zoals in de commentaren te lezen zal inderdaad nu wel een of andere "scheve advokaat" jullie werk deskundig om zeep helpen. Uiteraard met medewerking van geblinddoekte - zie vrouwe Justitia - rechter(s).

 • André Van Elslande

  Goeie vangst van de politie en nu hopelijk een goeie advocaat en rechter die hem goed straffen want een gevaar voor onze kinderen.

 • Nol Van Den Bosch

  Ik vind het heel goed van de politie maar nu komt hij ook nog voor de rechter en wat gaan die nu doen met zo'n gevaarlijke man dit is gewoon een tijdbom deze moet je gewoon opsluiten met een TBS dan is hij van de weg.