Exclusief voor abonnees

Kerstaholics zijn er nú al klaar voor: "Kerstboom versieren is vorm van mediteren"

Agnes De Keuster bij haar drie kerstbomen. "Aan pakjes of stalletjes doen we dan weer niét."
Photonews Agnes De Keuster bij haar drie kerstbomen. "Aan pakjes of stalletjes doen we dan weer niét."
De kerstboom zetten in november: ooit werd u daar scheef voor bekeken, nu is het een statement van levensgenieters en Instagrammers, zogeheten 'kerstaholics'. "Kerstmis is ons grootste groeisegment", klinkt het in tuincentra. "Daar valt nog geld te halen." Liefhebber Agnes De Keuster bevestigt: "Op vakantie koop ik altijd een kerstbal."

Je hebt 11% van dit artikel gelezen7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Charlotte De greef

  Wij zetten onze kerstbomen altijd op 11november. Ik kijk er nu al naar uit!

 • Philippe Deckers

  Kerstmis is vooraleerst een Katholiek feest.

 • Carla ockon

  Natacha, ik probeer het alle dagen gezellig te houden. En voor mij moet er geen boom en toeters en bellen in mijn huis staan. Kerstmis is kassa kassa geworden en daar doe ik gelukkig niet aan mee.

 • Natacha Verpoort

  de gezelligste tijd van het jaar!

 • Brianna Dams

  Kerstmis is een commerciële bedoening. Zoals nep halloween, de sint, moederdag,secretaressedag, Pasen, nieuwjaar (de dag van het zwart geld van de zelfstandigen) enz Hoogdagen voor shopaholics met teveel geld.