Exclusief voor abonnees

KBC wil scoren met goals

Illustratiebeeld.
KBC Illustratiebeeld.
Een opmerkelijke transfer in de voetbalwereld: de bank KBC heeft de uitzendrechten gekocht om beelden van elk doelpunt uit de Jupiler Pro League in haar app te tonen. Ook niet-klanten kunnen "voor de prijs van een hamburger" op de KBC-app elke goal zien. Waarom houdt een bankier zich daar eigenlijk mee bezig?

Je hebt 7% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • shelly truffel

  Werk liever aan uw klantvriendelijkheid, want die laat stevig de wensen over na sluiting van jullie kantoren en loketten. Enige bank waar altijd een wachtrij staat om binnen te kunnen. Om zeker geen klant van te zijn.

 • Philomon Onsten

  Enkele jaren geleden moesten wij de banken redden en nu begint hun hoogmoed weer boven te komen. KBC en zeker Belfius moeten zich niet bezig houden met "sport". Voor de rest zijn verzekeringen en banken een vorm van georkestreerde diefstal. De man in de straat is altijd de klos.

 • Jos? Thijs

  Dat ze eerst hun bankapp op een goede manier laten werken ipv met onnozelheden bezig te zijn. aan mij zullen ze in alle geval niets slijten.

 • flip van morgen

  Daar hebben ze geld voor en voor de rest maar klagen en alles opslagen of een fatsoenlijke intrest kan er ook niet af bandieten zijn het alle banken.