Kamal Kharmach 'Mag ik even?': dinsdag 31 december om 21.50 uur en woensdag 1 januari om 19 uur op Canvas.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamal Kharmach 'Mag ik even?': dinsdag 31 december om 21.50 uur en woensdag 1 januari om 19 uur op Canvas. © Tom Bertels

Kamal Kharmach met eindejaarsconference op tv: “Er zijn maar twee partijen die geloofwaardig zijn als volkspartij: Vlaams Belang en PVDA”

Toen Kamal Kharmach (28) nog een kind was, was zijn grootste droom om zoals Geert Hoste de eindejaarsconference op tv te mogen doen. Voor een dik jongetje uit een arm Marokkaans gezin in Borgerhout was het zo'n droom die nooit waar kon worden. Maar kijk, dinsdag en woensdag toont Canvas 'Mag ik even?', een jaaroverzicht in de stijl van Geert Hoste, waarin Kharmach zich al lachend zorgen maakt over de politiek. En toch eindigt hij op een positieve noot.

5 reacties

 • Ian Vandenbossche

  1 jaar geleden
  Groot gelijk Rayan. Pvda en ook groen en sp overdrijven soms, maar zijn een tegengewicht voor de recht nationalistische partijen die aan goedkoop populisme doen, zij stoken het vuur te hoog op en een groot gedeelte van het volk slikken die ‘verkiezing’slogans.
 • Rayan El Arami

  1 jaar geleden
  Als je eerlijk tot jezelf bent én je gezond verstand gebruikt, dan weet je dat Kamal absoluut gelijk heeft. Wat de tegenstanders ook mogen beweren, PVDA is geen extreme of racistische partij. Ze staat open voor het opvangen van vluchtelingen. Misschien zelfs iets te veel. Maar daardoor is ze juist een goed tegengewicht voor VB dat dan weer iets te cru is in zijn mening daarover. Maar allebei hebben ze het, in tegenstelling tot de rest, goed voor met het gewone volk.
 • Adriaan De Backer

  1 jaar geleden
  En dit zou wel eens een erg nuchtere kijk op de politiek kunnen zijn ..... Proficiat Kamal !!
 • Karel Vanormelingen

  1 jaar geleden
  Is nog waar ook
 • Serge Aernoudt

  1 jaar geleden
  Dat verklaart al heel wat.
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen