Exclusief voor abonnees

Kamal Kharmach met eindejaarsconference op tv: “Er zijn maar twee partijen die geloofwaardig zijn als volkspartij: Vlaams Belang en PVDA”

Kamal Kharmach 'Mag ik even?': dinsdag 31 december om 21.50 uur en woensdag 1 januari om 19 uur op Canvas.
Tom Bertels Kamal Kharmach 'Mag ik even?': dinsdag 31 december om 21.50 uur en woensdag 1 januari om 19 uur op Canvas.
Toen Kamal Kharmach (28) nog een kind was, was zijn grootste droom om zoals Geert Hoste de eindejaarsconference op tv te mogen doen. Voor een dik jongetje uit een arm Marokkaans gezin in Borgerhout was het zo'n droom die nooit waar kon worden. Maar kijk, dinsdag en woensdag toont Canvas 'Mag ik even?', een jaaroverzicht in de stijl van Geert Hoste, waarin Kharmach zich al lachend zorgen maakt over de politiek. En toch eindigt hij op een positieve noot.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ian Vandenbossche

  Groot gelijk Rayan. Pvda en ook groen en sp overdrijven soms, maar zijn een tegengewicht voor de recht nationalistische partijen die aan goedkoop populisme doen, zij stoken het vuur te hoog op en een groot gedeelte van het volk slikken die ‘verkiezing’slogans.

 • Rayan El Arami

  Als je eerlijk tot jezelf bent én je gezond verstand gebruikt, dan weet je dat Kamal absoluut gelijk heeft. Wat de tegenstanders ook mogen beweren, PVDA is geen extreme of racistische partij. Ze staat open voor het opvangen van vluchtelingen. Misschien zelfs iets te veel. Maar daardoor is ze juist een goed tegengewicht voor VB dat dan weer iets te cru is in zijn mening daarover. Maar allebei hebben ze het, in tegenstelling tot de rest, goed voor met het gewone volk.

 • Adriaan De Backer

  En dit zou wel eens een erg nuchtere kijk op de politiek kunnen zijn ..... Proficiat Kamal !!

 • Karel Vanormelingen

  Is nog waar ook

 • Serge Aernoudt

  Dat verklaart al heel wat.