Exclusief voor abonnees

Joram van Klaveren, ooit kroonprins van Geert Wilders: de islamhater die zelf moslim werd

JORAM VAN KLAVEREN WARM ONTHAALD IN ANTWERPEN

Afgelopen weekend stelde Van Klaveren zijn boek 'Afvallige' voor in Antwerpen. Dat hij ooit de islam uit Nederland wilde bannen, is vergeven en vergeten.
Tim Dirven Afgelopen weekend stelde Van Klaveren zijn boek 'Afvallige' voor in Antwerpen. Dat hij ooit de islam uit Nederland wilde bannen, is vergeven en vergeten.
Als gewezen islamexpert bij de PVV, de partij van Geert Wilders, ging Joram van Klaveren (40) een boek schrijven over alles wat er schort aan de islam. Maar het werd een boek over zijn bekering. Hij stelde het voor aan het Belgische publiek op de Medina Expo, in Antwerpen. En buiten betoogden zijn oude metgezellen, het Vlaams Belang.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Leo Peeters -Duym

    Als je bij de hond slaapt, krijg je zijn vlooien. - Een vraagje aan Joram van Klaveren: intussen zul je de Koran wel helemaal gelezen hebben. Noem mij één soera die ons kan aanzetten om betere en verdraagzamere mensen te worden, of één soera die een opsteker is voor de vrouw, de anders gelovige en de holebi’s? Ik ken er niet één, maar wel meerdere die het tegendeel inhouden.

  • Can Candostu

    Wat negatief lijkt kan positief draaien. Waar je je vaak aan ergert kan je bron van geluk zijn. Veel respecr voor deze lan en voor velen tegenwoordig.