Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Jinnih Beels (sp.a): “Besturen is ballen hebben. Ik zeg liever achteraf dat ik ongelijk had”

2018 was het jaar van Jinnih Beels (42). Een hels jaar, zegt de sp.a'ster zelf, fysiek én mentaal. Niks liep zoals gepland - wie had gedacht dat ze met Bart De Wever naar het Schoon Verdiep zou trekken? Maar besturen is in de modder durven te stappen. "Ik zeg liever achteraf dat ik ongelijk had."

17 reacties

 • Robert De Meulder

  2 jaar geleden
  Heeft lang genoeg staan bleiten voor een postje en is nu blij dat ze de volgende 6 jaar een inkomen heeft,maar daarna misschien richting R.V.A.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 jaar geleden
  Onlangs op dit forum een reactie gelezen van een gewezen politie inspecteur die haar blijkbaar gekend heeft als commissaris . Zij is volgens hem totaal onbekwaam of had twijfels over haar bekwaamheid als commissaris . Laat staan om burgemeester te worden. Persoonlijk vind ik haar iemand met een heel grote mond, een heel groot ego over haar zelf, maar met een zeer klein IQ.
 • Berthie Gijsen

  2 jaar geleden
  De media maakt de politici.De Block is nu minister en nog eens staatssecretaris en dan heeft ze nog tijd om in TV-programma's mee te doen, met dank aan VTM ,die haar aan stemmen wil helpen.Gratis reclame voor haar.Waarom moeten wij nog gaan stemmen?
 • Jan Van Rompaey

  2 jaar geleden
  Heeft ze spreekverbod gekregen? Of werd ze op een zijspoor gezet ?
 • Patrick De pauw

  2 jaar geleden
  Zij is blij om in het bestuur van Antwerpen te zitten en zal gelukkig zij als BDW binnenkort naar de regering zal vertrekken?zo kan zij Antwerpen volledig kapot maken samen met groen!!
 1. PREMIUM

  Van 0 naar 20 besmettin­gen in één week in Heus­den-Zol­der

  In het Limburgse Heusden-Zolder is een nieuwe besmettingspiek vastgesteld: het aantal coronagevallen steeg er van 0 naar 20 in nog geen week tijd. Niemand heeft een idee van waar die besmettingshaard komt, zegt waarnemend burgemeester Marleen Hoydonckx (GOED). "De overheid probeert dit nu na te trekken en te zien waar we maatregelen kunnen nemen. Het is voor ons heel moeilijk, want we krijgen niet meteen info over wie mogelijk besmet is." Een gepland feestje van club Labyrinth voor 400 personen dit weekend is alvast geannuleerd, net als een evenement voor oud-mijnwerkers.
 1. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"

 2. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers