Exclusief voor abonnees

Jihadexpert over IS-weduwen en hun kroost: “Die kinderen hebben haat meegekregen met de paplepel”

Jihad-expert Montasser AlDe'emeh.
RV Jihad-expert Montasser AlDe'emeh.
Jihad-expert Montasser AlDe'emeh plaatst grote vraagtekens bij de beslissing van de rechter om zes IS-kinderen en hun moeders terug naar België te halen. "Die kinderen zijn in Syrië geïndoctrineerd en getraumatiseerd. Haat is hen met de paplepel ingegeven. Wij importeren een potentieel risico voor onze staatsveiligheid."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen130 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mady Vermeulen

  Rayan El Arami, groot gelijk. En toch werden er gisteren twee kinderen die de haat vanaf hun geboorte kregen ingelepeld toegewezen aan de moeder die verantwoordelijk is voor de radicalisering van haar dochter.

 • Pedro Gonzalez

  Och de expert kent hen niet .Hij heeft één keer met hen gesproken, toen ze nog geradicaliseerd waren, maar geen tweede keer omdat hij telkens niets anders dan leugens over hen vertelde, de egotripper. Dat hebben zij bevestigd aan een wetenschapper die WEL contact met hen heeft. Nu nog.

 • Leo Peeters -Duym

  erik Luykx zegt: Snapt iedereen nu waarom nva tegen het migratiepact stemde! Als wereldvreemde rechters het voor het zeggen hebben dan krijg je dergelijke toestanden. -- N-VA stemde NIET tegen het migratiepact, maar nam genoegen met zich te onthouden. Slechts één partij was en is tegen.

 • Brent Van Renterghem

  Laat maar Jihad expert, in België snappen de meeste politiekers dat toch niet, hier gaan ze terroristen 2de kansen geven alsof er niks gebeurd is...

 • robrecht van aken

  hu oudershebbengplunderd en vermoord . als ik in het buitenland in de problemen zit da zal Belgie me helpen maar op kosten van de familie dat heb ik zelf ervaren . de kinderen terug maar bij Vlaams gezin opvoeden . de ouders kunnen ginder hun leven uitbouwen want de Belgische nationaliteit zijn ze wat mij betreft kwijt !