Jihad-expert Montasser AlDe'emeh.
Volledig scherm
PREMIUM
Jihad-expert Montasser AlDe'emeh. © RV

Jihadexpert over IS-weduwen en hun kroost: “Die kinderen hebben haat meegekregen met de paplepel”

Jihad-expert Montasser AlDe'emeh plaatst grote vraagtekens bij de beslissing van de rechter om zes IS-kinderen en hun moeders terug naar België te halen. "Die kinderen zijn in Syrië geïndoctrineerd en getraumatiseerd. Haat is hen met de paplepel ingegeven. Wij importeren een potentieel risico voor onze staatsveiligheid."

130 reacties

 • Mady Vermeulen

  2 jaar geleden
  Rayan El Arami, groot gelijk. En toch werden er gisteren twee kinderen die de haat vanaf hun geboorte kregen ingelepeld toegewezen aan de moeder die verantwoordelijk is voor de radicalisering van haar dochter.
 • Pedro Gonzalez

  2 jaar geleden
  Och de expert kent hen niet .Hij heeft één keer met hen gesproken, toen ze nog geradicaliseerd waren, maar geen tweede keer omdat hij telkens niets anders dan leugens over hen vertelde, de egotripper. Dat hebben zij bevestigd aan een wetenschapper die WEL contact met hen heeft. Nu nog.
 • Leo Duym

  2 jaar geleden
  erik Luykx zegt: Snapt iedereen nu waarom nva tegen het migratiepact stemde! Als wereldvreemde rechters het voor het zeggen hebben dan krijg je dergelijke toestanden. -- N-VA stemde NIET tegen het migratiepact, maar nam genoegen met zich te onthouden. Slechts één partij was en is tegen.
 • Andre Crommen

  2 jaar geleden
  Laat maar Jihad expert, in België snappen de meeste politiekers dat toch niet, hier gaan ze terroristen 2de kansen geven alsof er niks gebeurd is...
 • robrecht van aken

  2 jaar geleden
  hu oudershebbengplunderd en vermoord . als ik in het buitenland in de problemen zit da zal Belgie me helpen maar op kosten van de familie dat heb ik zelf ervaren . de kinderen terug maar bij Vlaams gezin opvoeden . de ouders kunnen ginder hun leven uitbouwen want de Belgische nationaliteit zijn ze wat mij betreft kwijt !
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len