Exclusief voor abonnees

Jambon I wordt tegenovergestelde van Bourgeois I: eerst groeien, dan snoeien

Hilde Crevits (CD&V), ...
BELGA Hilde Crevits (CD&V), ...
De traditionele deadline voor de septemberverklaring heeft Jan Jambon gemist. Maar als CD&V, N-VA en Open Vld vandaag -of ten laatste morgen een akkoord afkloppen, kan de kersverse minister-president alsnog een septemberverklaring geven. Het credo lijkt al vast te liggen: eerst groeien, dan snoeien.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

46 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jef Denijs

  Als we onze welvaart willen behouden, moeten we migratie een halt toeroepen. Het heeft geen zin om nog meer ongeschoolden binnen te laten, die we jarenlang moeten onderhouden.

 • Debbie De Bruyn

  En maar lachen. En hun zakken vullen ondertussen. Waarom zijn wij gaan stemmen? De verliezende partijen zitten terug aan tafel kan iemand me dat is uitleggen.

 • Paul Boutsen

  Eerst het begrotingstekort laten groeien en dan snoeien in de lonen van de werkende mensen, dus weer 5 jaar met dezelfde verder knoeien.

 • Marc De Metsler

  De zoon van crevits trouwt en die van dikke magie is ook gehuwd en met welk geld allemaal,wel met ons belastingsgeld.

 • raymond van der craen

  Opgelet deze uitspraak komt van een N-VAer. Met groeien wordt hier meer dan waarschijnlijk het inkomen van de rijke man bedoeld en bij de kleine man en vrouw zal men later snoeien!