Exclusief voor abonnees

Jambon en Di Rupo tonen dat N-VA en PS kunnen praten

Jan Jambon en Elio Di Rupo.
Photo News Jan Jambon en Elio Di Rupo.
Een kwinkslag, een compliment, lachende gezichten: Jan Jambon en Elio Di Rupo hadden gisteren een "aangenaam" eerste gesprek. Zo aangenaam dat ze het elke zes maanden zullen herhalen. Geen woord wisselden ze over de federale formatie, maar intussen gaven ze toch de boodschap: N-VA en PS met elkaar kunnen praten.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu


Alle artikels uit de krant

15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Norbert Corten

  Langs beide kanten van de taalgrens zijn het toch maar de hardwerkende mensen die voor de grote gages van onze tegenwerkende politici moeten opdraaien,met of zonder goesting.

 • Patrick Gorra

  Zou dat geen dovemans gesprek geweest zijn ? 't is niet omdat je met elkaar praat, dat de andere luistert. Dat zien we als Jambon in het parlement zit, een spelletje speelt, en dan achteraf zijn voorbereidt tekstje voorleest.

 • Luc Brouckaert

  Er rest niets anders dan doen alsof. We krijgen een placebo Regering. Ergo: verder de dieperik in.

 • WALTER WIELANDT

  het grote probleem van de walen is dat ze niet aan zee of een grote stroom (schelde) hebben !Toen er nog metaalindustrie en kolenmijnen waren kwamen ze niets te kort,in tegendeel en dat ze frans spreken,,,dat deed het rijk volk in vlaanderen ook ,kan je zelfs nu nog zien en horen bvb aan de kust !

 • Roger Deprez

  Is dit nu echt wat de Vlaamse kiezer wil twee partijen die totaal niets met elkaar gemeen hebben, als de N-VA hier mee verder gaat zou het wel eens hun afgang kunnen betekenen want door hun conservatie liberaal beleid is er niet veel voor nodig.