Exclusief voor abonnees

Jaar geleden verloor koppel dochtertje in crash met aanstormende truck: “Nooit een sorry gekregen”

De plaats van het ongeval leek nadien wel oorlogsgebied.
RV De plaats van het ongeval leek nadien wel oorlogsgebied.
Eén jaar geleden boorde een vrachtwagen zich in het ING-bankkantoor van Kortenberg. Peuter Jade werd op de stoep geraakt en stierf ter plaatse. Haar vader verloor een been en wacht vandaag nog steeds op geld van de verzekeringen en op een prothese. De trucker heeft zijn rijbewijs wel alweer terug. "Van die man hebben we nooit iets gehoord. Voor hem gaat het leven gewoon verder. Voor ons is dat die dag gestopt."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Caroline Bex

  Ik ken de slachtoffers niet, ik ken de dader niet, maar ik wil graag sorry zeggen en mijn medeleven tonen dat deze ramp jullie gezin overkomen is. Ik zeg sorry omdat gerechtigheid nog niet is geschied, sorry voor de talmende verzekering en sorry voor harteloze chauffeur. Ik ben beschaamd in zijn plaats

 • Dennis Andersen

  Mensen toch, welke schande is daar aan? Die mens heeft iets gekregen waardoor dit gebeurde, die kan daar niets aan doen ook al is hij de veroorzaker. Heeft iemand aan hem al gevraagd of hij ondertussen beter is? Het schandaligste is iemand veroordelen zonder te weten wat er echt de reden toe is, voor hetzelfde is die mens ondertussen zwaar ziek of dood. Maar ja, verstand gebruiken is voor niet velen weggelegd precies.

 • Willy Devroey

  Toch eigenaardig. Ik was ooggetuige en de masteragent van Kortenberg noteerde mijn gsmnr. Tot vandaag geen reactie gekregen. Dus heeft hij waarschijnlijk beslist dat mijn getuigenis van geen belang was. Ik lees hier dat de bestuurder onwel geworden was. Ik betwijfel dat ten zeerste, want onmiddellijk na het ongeval zat hij vast in zijn cabine te lachen en te zwaaien. Een agente heeft hem gevraagd hoe het ging en hij was ok. Dus hebben ze hem in de cabine laten zitten om anderen te helpen.

 • Maikel Gilis

  Moest ik die vrachtwagenchauffeur geweest zijn. Zou ik ten eerste er alles aan doen om op de weg te blijven. En als me dat echt niet zou lukken dan is 't eerste wat ik zou doen om in contact met de slachtoffers te komen om me te verontschuldigen. Want ik zou er dan zelf echt kapot van zijn moest ik me niet kunnen verontschuldigen.

 • Dennis Andersen

  Waarom zou die man zich moeten verontschuldigen als die zelf getroffen werd door een ziekte? Het is geen stuurfout of zo, maar iets dat hem overkwam. Verder denk ik niet dat die zijn leven gewoon verder gaat, die man is ook voor het leven getekend. Hebben jullie de man al gecontacteerd om te vragen of zijn gezondheid ondertussen beter is?