IS-weduwe smeekt om kroost te redden, maar dumpt zelf stiefzoontjes (7 en 11) om eigen hachje te redden

Bouchra Abouallal probeerde samen met haar schoonzus Tatiana Wielandt Syrië te ontvluchten.
VRT Bouchra Abouallal probeerde samen met haar schoonzus Tatiana Wielandt Syrië te ontvluchten.
Er is een nieuwe verdenking tegen Bouchra Abouallal, één van de Antwerpse IS-weduwen die hun kinderen hebben gebruikt om hun terugkeer af te dwingen. Zij zou twee kinderen van de man met wie ze hertrouwde in Syrië langs de weg hebben achtergelaten om haar eigen hachje te redden.

Je hebt 9% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Elle Devee

  Ze blijft haar eigen kinderen ge(mis)bruiken. Nu om haar terugkeer (nog maar eens) af te dwingen. Laat ze ginder maar creperen. Die kinderen worden beter niet door haar opgevoed.

 • Rik Cool

  Hoe laag kun je vallen ... . En VRT en Vranckxs gaven dan voor haar nog zo een show op tv ... . Rudy , ooit heb ik genoten van uw avond in de filmzaal van Diksmuide maar je bent voor mij zooooo diep gezakt in geloofwaardigheid ... Shame you en de VRT

 • anna vandenberg

  De reactie van mijn sociaal sprekende vrienden, de vrouw kan toch niet voor alle kinderen in Syrië zorgen, het zijn haar kinderen niet. Ze vinden wel dat de vrouw moet terugkeren naar België met haar kinderen, ook al had ze tweemaal de keuze om hen in een veilig land groot te brengen.

 • Carl Parker

  Er zullen er wel weer zijn die haar oprecht vinden.

 • joannes Roderigas

  alle middelen blijken goed om terug naar het land van de honing terug te keren.