Exclusief voor abonnees

Invallen bij Anderlecht: prijzige koppelverkoop, schimmige makelaar

Makelaar Pini Zahavi slaagde er op mysterieuze wijze wél in om grote belofte Mitrovic warm te maken voor Newcastle. Amper twee dagen later maakte ook Mbemba de overstap.
Photo News Makelaar Pini Zahavi slaagde er op mysterieuze wijze wél in om grote belofte Mitrovic warm te maken voor Newcastle. Amper twee dagen later maakte ook Mbemba de overstap.
Het gerecht blijft poken in de mesthoop van het Belgisch voetbal. Gisteren vielen speurders binnen bij Anderlecht. Ze zochten naar bewijs van verdachte geldstromen bij transfers tussen 2013 en 2015. Vooral de transfers van Aleksandar Mitrovic - en de rol van spelersmakelaar Pini Zahavi - komen in het vizier.

Je hebt 6% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • james vroman

  hoeveel titels zouden die al gekocht hebben ...één jaar zonder titel en ze kwamen in de problemen ..zeker de laatste 20 jaar ...

 • Erwin Van Roy

  Het gaat hier niet om Anderlecht maar om makelaars in het algemeen. Waarom zou Anddrlecht moeten bestraft worden. Tja dan kan je alle ploegen degraderen ook club brugge daar zijn ze paar maand geleden ook binnengevallen en dook hun naam ook op in offshore bedfijven van makelaars.

 • Erwin Toppets

  Realiteit soms ver zoek in commentaren precies. Even erg als voor het Belgische voetbal

 • fredien van havere

  Spijtig voor die duizenden die iedere week staan te roepen en hun dik te maken in het stadion en waarom ?

 • Rudy Claes

  Union moet de ploeg van de stad worden !! Weg met al dat gesjoemel bij RSCA ....