Exclusief voor abonnees

INTERVIEW. Alexander De Croo (Open Vld) zit niet te wachten op nieuwe stoet informateurs: “Als het moet, doen we gewoon voort met deze regering”

Alexander De Croo (Open Vld): “Als het moet, doen we gewoon voort met deze regering”
Wannes Nimmegeers Alexander De Croo (Open Vld): “Als het moet, doen we gewoon voort met deze regering”
Minister van Financiën Alexander De Croo (Open Vld) wordt steeds vaker genoemd als mogelijke premier, maar zelf is hij slim genoeg om daar niets over te zeggen. "We vragen met deze regering niet liever dan versterkt te worden. Maar anders zullen we gewoon moeten voortdoen."

Je hebt 4% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

60 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bram De Spriet

  Als het moet doen we gewoon voort met deze regering ?? Waarom gaan wij nog stemmen eigenlijk ?? Hallo . Die gasten lachen ons uit in ons gezicht . Hoe wereldvreemd kan je zijn . 0,0 democratie !!

 • Dirk Lefevere

  Decroo deelt graag geld uit van de Vlaamse belastingbetaler,zolang het maar niet van hem komt....nepotisme ten top !!!

 • Alex Wellens

  Natuurlijk wil hij dat zen partijke is gedecimeerd in de laatste verkiezingen

 • julien de meulder

  hij heeft al eens de regering laten vallen maar de mensen schijnen dit niet meer te weten hem verkiezen als premier zou de grootste stommiteit en dan nog een van een verliezende partij dit is alleen mogelijk in belgie

 • louis meuleman

  Natuurlijk wil De Croo verder doen nu is hij zeker van iedere maand goed betaalt te worden bij de vorming van een nieuwe regering heeft zijn partij geen betekenis meer door al jaren altijd de Franstaligen hun zin te geven in ruil voor dik betaalde postjes en onder Verhofstad Belgie verkocht te hebben om hun zakken te vullen