Dieter Vranckx.
Volledig scherm
PREMIUM
Dieter Vranckx. © Photo News

INTERVIEW. 100 dagen CEO van Brussels Airlines, maar Dieter Vranckx (47) ziet het ondanks crisis nog zitten

Hij viert vandaag zijn honderdste dag als CEO van onze nationale luchtvaartmaatschappij, maar de champagnekurken zullen niet knallen. Brussels Airlines vecht in volle coronacrisis om te overleven en topman Dieter Vranckx doet er alles aan om het te laten lukken. "Ik zie het 100% zitten."

6 reacties

 • David Boon

  1 jaar geleden
  Brussels Airlines moet zeker blijven bestaan! Maar een paar bemerkingen..Als het goed gaat lopen de aandeelhouders en ceo’s met fenomenale bedragen weg, maar als het slecht gaat: tja, laat dan de Belgische belastingbetaler er maar voor opdraaien... Zo komt Lufthansa (management en aandeelhouders) die 100% eigenaar is, er heel goed vanaf. Maar in Duitsland zijn ze dat ook al gewoon, daar heeft de belastingbetaler ook al veel moeten ophoesten voor hun luchtvaartmaatschappij.
 • schetz willy

  1 jaar geleden
  Als Ceo is zijn loon toch altijd in de zak tot zelfs als het er komt de ontslag vergoeding. Dit hebben we gemerkt bij Sabena ,daar was de opstap premie ook HEEL riant
 • john Roderigas

  1 jaar geleden
  van wat? is een onderdeel van lufthansa, een duitse maatschappij ja ze hebben ze verkocht en gaan er nu nog geld aan geven zeker.
 • Pierre Vaneylen

  1 jaar geleden
  Alles kan ... met behoud van wedde...
 • Julien Tijtgat

  1 jaar geleden
  Ha ja hij ziet dat zeker nog zitten,hij zal zijn dikke pré wel krijgen van de regering.