Exclusief voor abonnees

Inhalende chauffeur rijdt voetgangster dood op zebrapad: “Ze vertrok naar haar werk, maar kwam nooit aan”

Dariana Palcau (30) was al een jaar samen met John De Smet (35), die niet lang moet nadenken hoe hij zijn geliefde het best kan omschrijven: "De perfecte vrouw."
RV Dariana Palcau (30) was al een jaar samen met John De Smet (35), die niet lang moet nadenken hoe hij zijn geliefde het best kan omschrijven: "De perfecte vrouw."
De ongeruste vriend van Dariana Palcau (30) belt naar de politie. Zijn vriendin is niet op het werk en niemand weet waar ze is. De politieagent aan de andere kan van de lijn heeft verschrikkelijk nieuws. "Ze is vanmorgen doodgereden."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • MYRTHE PASS

  Hij heeft een heel mooie vrouw haar leven ontnomen.

 • eric debanne

  Hopelijk heel zijn leven dit op zijn geweten en ermee moeten leven !!! Geen excuses voor die kerel Heel zwaar straffen die vrouw krijgt ook geen 2e kans helaas !

 • Frans Winckelmans

  Voorgoed rijbewijs kwijt en door gerecht verpluchten slachtoffers van ongevallen meerdere jaren te gaan helpen. Heel veel sterkte aan de familie van het slachtoffer.

 • David Vlaeminck

  Verschrikkelijk om te moeten meemaken! Veel sterkte man...

 • Veerle Raymaekers

  Eerst en vooral heel veel moed en sterkte aan John, alsook aan de familie en vrienden bij dit verlies. De doodrijder denkt zelf slachtoffer te zijn,schandalig!Een voorlopig rijbewijs,langs rechts inhalen op een fietspad,met passagiers in de wagen die zelfs dronken waren.Zoveel meters verder gecapulteerd en beweren dat hij maar 40km/U reed?Nooit zou hij nog achter het stuur mogen zitten.