Exclusief voor abonnees

Informateurs van regering zonder PS overleggen met... PS

JARIGE PAUL MAGNETTE OP AUDIËNTIE BIJ ‘DE DRIE KONINGEN’

Paul Magnette.
BELGA Paul Magnette.
Dat voormalig Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten nog eens in geuren en kleuren vertelde hoe graag N-VA wel met Vlaams Belang wilde besturen, helpt niet om sp.a en cdH de sprong te doen wagen om met hen te besturen. Maar 'de drie koningen' weten welke ster ze volgen en spraken gisteren af met... de jarige Paul Magnette.

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronny Ooijen

  louis van hoeylandt, als je zoals N(V)-Blabla zowat 20% van je kiezers verliest, ben je dan een winnaar? Wat zei de voorzitter BDW (die zichzelf de grote vijand van VB noemt) vlak na de verkiezingen? Dat een coalitie met VB zowel nu als in de toekomst onmogelijk is. Noemt u dat 'samen werken' of liegen? Waarom moet ik lachen als zijn meelopertjes beweren dat hij altijd de waarheid spreekt? Daarom dus

 • pol van de velde

  Kan Rutten ook eens uitleggen in geuren en kleuren hoe de huidige "nep" regering als coup er gekomen is?

 • louis van hoeylandt

  wat rutten ook zegt ...is het niet meer dan normaal dat er' samen word gewerkt tussen de partijen die de verkiezing gewonnen hebben ..

 • Johnny Deketel

  Opvallend: dit artikel somt het machtsverlies of de machtswinst op van elke partij als ze in een bepaalde coalitie stapt, want daar draait het bij onze politiekers om. Waar het eigenlijk zou moeten over gaan, een goede regering vormen waar ons land in volle crisis baat bij heeft, daar wordt zelfs niet over gesproken. En dat is jammer genoeg het perfecte beeld van wat onze politici belangrijk vinden.

 • Frans André Claerboudt

  Zou hij zijn verjaardag al gekregen hebben van zijn vriendjes Elio en Pascal? Als België ooit splitst dan gaat dit niet de verdienste zijn van NVA / VB maar van de PS... De Vlaamse bomen om te plukken reiken niet tot in de hemel en de jarenlange misleiding Vlaming door eigen traditionele partijen in ruil voor mooiste postjes is duidelijk geworden voor de kiezer!