Exclusief voor abonnees

In parken en op pleinen leek het gisteren al even zondag: "Nee, we konden geen twee dagen meer wachten"

Brussel | Intensivist Geert Meyfroidt: "Ik maak me ongerust als ik sommige foto's zie. Bij onaangepast gedrag kunnen we binnen twee weken met een nieuwe opstoot zitten."
Photo News Brussel | Intensivist Geert Meyfroidt: "Ik maak me ongerust als ik sommige foto's zie. Bij onaangepast gedrag kunnen we binnen twee weken met een nieuwe opstoot zitten."
"Nee, we konden geen twee dagen meer wachten." In heel wat parken in ons land leek het gisteren al zondag. Families kwamen er samen voor een vervroegde moederdagpicknick, vrienden spraken er af voor een pintje op een bank of kwamen samen voetballen. En allemaal hadden ze daar ook hun redenen voor. "We wéten dat het eigenlijk nog niet mag. Maar toch liever twee dagen vroeger onder een stralende zon, dan wachten tot het zondag regent en samentroepen in de living?"

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.