Volledig scherm
PREMIUM

"Ik heb ertegen gevochten. De liefde vinden paste niet, vond ik"

Justine Decadt (25) overleefde zes maanden geleden de terreuraanslag in New York. Haar zus Ann-Laure (31) niet. "Ik ben nog altijd kwaad en verdrietig. Ik kan ook lachen en gelukkig zijn, maar áltijd is er het schuldgevoel: mijn zus kan dat niet meer, lachen en gelukkig zijn." En dat wringt, vooral omdat Justine nu een relatie heeft - met de burgemeester die haar familie in de donkerste dagen hielp orde in de chaos te scheppen.

4 reacties

 • Christiane De Daele

  3 jaar geleden
  Je zus zou vast heel blij voor je zijn... het is niet omdat je hart openstaat voor liefde, het wil zeggen dat je haar vergeet... Heel veel geluk met de liefde, en sterkte om het gemis van je zus.
 • gustaaf carpels

  3 jaar geleden
  Meisje moest het kunnen je zus zou je een bericht sturen dat ze niets liever zou wensen dat je gelukkig word daar ben ik zeker van Vorm een gezin krijg kindje(s) leef je leven en herinner je zus met een lach en een gelukkig gevoel daar zou je je zus meer eer mee doen
 • Heidi Werbrouck

  3 jaar geleden
  Meisje toch, natuurlijk is het vreselijk wat je meemaakte en natuurlijk vind je het erg dat je zus dit allemaal niet meer kan mee beleven. Maar jij hebt hier geen enkele schuld aan en jouw leven mag en moet zelfs doorgaan. Geniet van je gevonden liefde en herinner je zus zoals ze was.
 • Heidi Werbrouck

  3 jaar geleden
  Meisje toch, natuurlijk is het vreselijk wat je meemaakte en natuurlijk vind je het erg dat je zus dit allemaal niet meer kan meemaken. Maar jij hebt daar geen schuld aan en jij
 1. PREMIUM

  Optreden Gene Thomas zo leuk dat het is stilgelegd

  Tot drie keer heeft de organisator van de Good Mood Summer Bar in Laarne Gene Thomas gevraagd z'n optreden stil te leggen. Reden: het publiek leek de coronamaatregelen vrijdag in al zijn enthousiasme even vergeten. "Na overleg met de ordediensten hebben we besloten om het evenement zelf twee uur vroeger dan voorzien stil te leggen", zegt de organisatie vzw Samuse. nu Optredens in openlucht kunnen enkel voor een zittend publiek met een maximum van 400 personen, maar op beelden is te zien dat van social distancing geen sprake is en zowat de hele feestzone staat te dansen. Verdere optredens in de zomerbar achter het kasteel van Laarne mogen gewoon doorgaan. "Maar als we opnieuw merken dat de regels geschonden worden, zullen we niet aarzelen om ook die vroegtijdig stop te zetten."
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?