Volledig scherm
PREMIUM

"Ik heb ertegen gevochten. De liefde vinden paste niet, vond ik"

Justine Decadt (25) overleefde zes maanden geleden de terreuraanslag in New York. Haar zus Ann-Laure (31) niet. "Ik ben nog altijd kwaad en verdrietig. Ik kan ook lachen en gelukkig zijn, maar áltijd is er het schuldgevoel: mijn zus kan dat niet meer, lachen en gelukkig zijn." En dat wringt, vooral omdat Justine nu een relatie heeft - met de burgemeester die haar familie in de donkerste dagen hielp orde in de chaos te scheppen.

4 reacties

 • Christiane De Daele

  3 jaar geleden
  Je zus zou vast heel blij voor je zijn... het is niet omdat je hart openstaat voor liefde, het wil zeggen dat je haar vergeet... Heel veel geluk met de liefde, en sterkte om het gemis van je zus.
 • gustaaf carpels

  3 jaar geleden
  Meisje moest het kunnen je zus zou je een bericht sturen dat ze niets liever zou wensen dat je gelukkig word daar ben ik zeker van Vorm een gezin krijg kindje(s) leef je leven en herinner je zus met een lach en een gelukkig gevoel daar zou je je zus meer eer mee doen
 • Heidi Werbrouck

  3 jaar geleden
  Meisje toch, natuurlijk is het vreselijk wat je meemaakte en natuurlijk vind je het erg dat je zus dit allemaal niet meer kan mee beleven. Maar jij hebt hier geen enkele schuld aan en jouw leven mag en moet zelfs doorgaan. Geniet van je gevonden liefde en herinner je zus zoals ze was.
 • Heidi Werbrouck

  3 jaar geleden
  Meisje toch, natuurlijk is het vreselijk wat je meemaakte en natuurlijk vind je het erg dat je zus dit allemaal niet meer kan meemaken. Maar jij hebt daar geen schuld aan en jij
 1. PREMIUM

  Politie vindt 37 kilo cocaïne tussen steenkool en 1,7 miljoen euro en 20 kilo goud na huiszoekin­gen

  In de Gentse haven heeft de politie vorige week een drugstransport onderschept waarbij 37 kilogram cocaïne (straatwaarde 2,6 miljoen euro) verborgen zat in een steenkoollading. Terwijl de politie bezig was, kwam een wagen met drie mannen toe, voorzien van materiaal om toegang te krijgen tot het schip en de lading te doorzoeken. Het gaat om twee Belgen van 36 en 37 jaar en een 26-jarige Albanees. Op bevel van de onderzoeksrechter volgden bijkomende huiszoekingen. In Zele werd de 47-jarige eigenaar van de wagen gearresteerd, en in Antwerpen trof de politie een geladen pistool, een grote hoeveelheid cash geld (ongeveer 1,7 miljoen euro) en 20 kilogram in goudstaven aan. In de flat werden twee Albanezen van 26 en 30 opgepakt. (WSG)
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”