BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Hoezo, 'hij kan het niet'? Hij kan het dus wél

42 reacties

 • Luc Cuypers

  4 jaar geleden
  Amai , die kan iet zeg !!
 • DIRK VAN DESSEL

  4 jaar geleden
  Wat zou hij dan "wel kunnen" ??????
 • Hugo Wouters

  4 jaar geleden
  Jacques Van de Velde, hij heeft nooit met een F16 gevlogen, ook niet met een Mirage die er destijds ook nog was. Enkel als passagier meegevlogen. Met een helicopter heeft hij wel gevlogen. Dus bewonder hem niet voor dingen die hij niet gedaan heeft.
 • Jan De Vos

  4 jaar geleden
  Als Vlamingen tevreden zijn dat zij een tweede rangsrol in Belgie spelen, en dat Nederlands alleen maar gedoogd wordt en niet verplicht wordt om te leren in Franstalig Belgie en als Vlamigen akkoord zijn dat Belgie als FRANSTALIG land gepromoot wordt dan moeten ze KONING steunen. Maar als je een beetje zelfrespect hebt, dan kan je Koning NIET meer verdigen, ook omdat Franse taal geen belangrijke taal meer is in Europa en de wereld, ga maar eens op vakantie als je alleen maar Frans kent.
 • Jos Indigne

  4 jaar geleden
  Filip doet het veel beter dan Albert destijds
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. PREMIUM

  Brein achter 'martelka­mer' moest zelf vrezen voor zijn leven

  Robin van O., het vermoedelijke brein achter de onlangs opgerolde 'onderwereldgevangenis' met martelkamer nabij de Belgische grens in Roosendaal, moest wellicht zelf vrezen voor zijn leven. Op een inleidende zitting van het proces tegen de beruchte motorclub Caloh Wagoh raakte immers bekend dat leider Delano R. verdacht wordt van het beramen van een moordaanslag op Robin van O. Heel wat leden van de motorclub zouden al betrokken geweest zijn bij onderwereldmoorden en mislukte aanslagen. De belangrijkste opdrachtgever van Caloh Wagoh is allicht topcrimineel Ridouan Taghi, de drugsbaron die in Dubai is opgepakt en inmiddels in een Nederlandse cel zit. Taghi wisselde onder meer het adres van Robin van O. uit met een lid van Caloh Wagoh. Delano R. kreeg ook foto's doorgestuurd van de Porsche waarin de vriendin van Van O. reed, net als een politiefoto van Van O.