Exclusief voor abonnees

Hoe Michelle Obama als een popster het keurslijf van het Witte Huis afschudt

Gillende meisjes, fotograferende fans en lánge wachtrijen: als er één ex-first lady weet hoe het leven van pakweg Beyoncé eruitziet, dan wel Michelle Obama.
NBCU Photo Bank via Getty Images Gillende meisjes, fotograferende fans en lánge wachtrijen: als er één ex-first lady weet hoe het leven van pakweg Beyoncé eruitziet, dan wel Michelle Obama.
Waar ze komt, staan mensen uren in de rij. Arena's van 20.000 man verkoopt ze uit in minuten. En toen ze deze week op de Grammy's verscheen tussen Lady Gaga, J. Lo en Alicia Keys, keek de hele wereld alleen naar háár. Twee jaar nadat ze het Witte Huis verliet, veert gewezen first lady Michelle Obama weer recht. Een boek. Een tournee. Zelfs een fanshop. Driehonderd euro voor een ticket, dertien voor een sleutelhanger. Michelle Obama: ijzersterk merk, voor alle budgetten.

Je hebt 5% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.