Hilde Crevits.
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde Crevits. © BELGA

Hilde Crevits over haar partij en de Vlaamse regering-Jambon: “Schoonmoeder? Graag, maar niet die van CD&V”

Sinds het huwelijk van zoon Bram, twee weken geleden, is Hilde Crevits (52) officieel schoonmoeder. Ze straalt als je het opmerkt. "Mooi moment was dat. Die van Eveline wil ik graag zijn, maar ik heb geen ambitie om de schoonmoeder van de nieuwe CD&V-voorzitter te worden." Als nummer twee van de regering-Jambon is Crevits de strohalm van een partij tussen hangen en wurgen. "Onzin. De vraag is niet of CD&V nog nodig is. Natuurlijk wel. De vraag is hoe we weer sexy worden."

2 reacties

 • Geert Landsman

  1 jaar geleden
  De CD&V is net als NVa, OpenVLD, Groen en SPa een broeinest van graaiers. Miljarden kosten jullie maar iets presteren kunnen jullie niet. De Vlaamse regering is net als de Brusselse, Waalse, Duitse, Senaat en Provincies volledig overbodig en duur! Wij zijn het kotsbeu jullie nog langer te onderhouden. De volgende verkiezing zullen we nog meer PVDA en VB stemmen, wees maar zeker. Op een dag zijn we verlost van jullie zever, vriendjespolitiek en corruptie.
 • Jef Lois

  1 jaar geleden
  Crevits jij en Beke samen met Peeters en Geens hebben uw partij in de verieling gereden en v.uchten als ratten naar deze regering. Denk jij nu echt met de maatregelen echte aanslagen op de mensen die jullie beslist hebbèdt jullie beloond gaan worden bij de volgende verkiezingen? Je was te laf om te gaan voor voorzitter wetende dat je zou afbestraft worden en met Beke is het nog erger met zijn zelf bediening. Jullie worden volgende verkiezing weg geveegd en terecht huichelaars zijn jullie
 1. Vreemde tijden voor Vlaamse artiesten nu publiek opzwepen niet mag: "Als het niet rustig is, stap ik van het podium”
  PREMIUM
  Muziek

  Vreemde tijden voor Vlaamse artiesten nu publiek opzwepen niet mag: "Als het niet rustig is, stap ik van het podium”

  “Ik speel sneller een traag nummer, want als je de polonaise gaat spelen, dan zweep je de mensen op en hebben ze meer zin om te dansen.” Vlaamse artiesten zien in deze coronatijden hun job veranderen. Ze willen zoveel mogelijk sfeer maken, maar afgelopen weekend werd nog een optreden van Gene Thomas stilgelegd omdat de feestvierders massaal begonnen samen te troepen rond hem. De volumeknop naar beneden draaien, de keuze van de nummers aanpassen, van het podium stappen,... Wij vroegen aan onder andere Laura Lynn, Pat Krimson, Sergio en Guy Swinnen hoe zij proberen te voorkomen dat hun optredens uit de hand lopen.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel