Exclusief voor abonnees

Hilde Crevits over haar partij en de Vlaamse regering-Jambon: “Schoonmoeder? Graag, maar niet die van CD&V”

Hilde Crevits.
BELGA Hilde Crevits.
Sinds het huwelijk van zoon Bram, twee weken geleden, is Hilde Crevits (52) officieel schoonmoeder. Ze straalt als je het opmerkt. "Mooi moment was dat. Die van Eveline wil ik graag zijn, maar ik heb geen ambitie om de schoonmoeder van de nieuwe CD&V-voorzitter te worden." Als nummer twee van de regering-Jambon is Crevits de strohalm van een partij tussen hangen en wurgen. "Onzin. De vraag is niet of CD&V nog nodig is. Natuurlijk wel. De vraag is hoe we weer sexy worden."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Geert Landsman

    De CD&V is net als NVa, OpenVLD, Groen en SPa een broeinest van graaiers. Miljarden kosten jullie maar iets presteren kunnen jullie niet. De Vlaamse regering is net als de Brusselse, Waalse, Duitse, Senaat en Provincies volledig overbodig en duur! Wij zijn het kotsbeu jullie nog langer te onderhouden. De volgende verkiezing zullen we nog meer PVDA en VB stemmen, wees maar zeker. Op een dag zijn we verlost van jullie zever, vriendjespolitiek en corruptie.

  • Jef Lois

    Crevits jij en Beke samen met Peeters en Geens hebben uw partij in de verieling gereden en v.uchten als ratten naar deze regering. Denk jij nu echt met de maatregelen echte aanslagen op de mensen die jullie beslist hebbèdt jullie beloond gaan worden bij de volgende verkiezingen? Je was te laf om te gaan voor voorzitter wetende dat je zou afbestraft worden en met Beke is het nog erger met zijn zelf bediening. Jullie worden volgende verkiezing weg geveegd en terecht huichelaars zijn jullie