Exclusief voor abonnees

Hilde Crevits officieel kandidaat minister-president: “Maar ik ben geen postjesmadam”

Een knuffel en bloemen van voorzitter Wouter Beke, en Hilde Crevits is klaar om "met goesting" aan de campagne te beginnen.
Joel Hoylaerts / Photonews Een knuffel en bloemen van voorzitter Wouter Beke, en Hilde Crevits is klaar om "met goesting" aan de campagne te beginnen.
Plots worden de Vlaamse verkiezingen een tweestrijd: Hilde Crevits hoopt, net als Bart De Wever, minister-president te worden. "Ik wil graag de spits van deze campagne zijn. Niet omdat ik een vrouw ben, maar omdat ik Hilde ben."

Je hebt 7% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Victor Munster

  Hilde mag straks met de groenen en de roden (PVDA incluis) aan tafel gaan zitten als de prognostiek uitkomt en ze de blauwe maar voornamelijk de gele naar de oppositie wil verdrijven.

 • Tony Steens

  Leuk als stunt, maar maakt geen schijn van kans

 • Ian Vandenbossche

  Lijkt wel dichter bij de mensen te staan dan beetje wereldvreemde beetje zielige bourgeois. Maar net als kris peeters in antwerpen, heeft zij de zware rugzak van Arco om haar schouders. 800 000 christelijke kleine spaarders wachten heel wat politieke belofres

 • Yvan Beelaert

  Dat ze eens wachten tot na de verkiezingen en dan eens kijken wie bekwaam is om die functie te verantwoorden.

 • Ronny Van Wijngaerden

  Kan er niet op stemmen, staat hier niet de lijst