Exclusief voor abonnees

Hilde Crevits in debat met ons lezerspanel: “De Angela Merkel van CD&V? Oké, maar ik pas voor haar pakskes”

In debat met ons lezerspanel | Deel 5: Hilde Crevits

Een selfie met iedereen, is dat oké?" Het is vintage Hilde Crevits. "De journalisten hadden ons hier al voor gewaarschuwd", lacht het lezerspanel. Van de 'leading lady' van CD&V verwachten onze lezers veel wol en weinig pit, maar na meer dan twee uur eten ze uit haar hand. "Ze is echt dé hoop van CD&V."

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Serge Aernoudt

  Een minister van Onderwijs die spijbelen tolereert en zelfs aanmoedigt??? Weet niet hoor. Trouwens, ons niveau van onderwijs is er toch ook niet op vooruit gegaan de laatste jaren, we zakken weg en vroeger waren we de top.

 • Jan peeters

  In elk geval zal Crevits een pak beter zijn dan De Wever die er enkel op uit is om af te breken, zij zal een verbindende rol spelen, terwijl De Wever een politieker is die enkel leeft van conflicten, zo'n partij lost geen problemen op die maakt problemen, vandaar zijn vlucht uit Antwerpen, veel geroepen en er een puinhoop van gemaakt. bij elke verkiezing zoekt De Wever slachtoffers waar hij bang van is, zijn arrogantie en neerkijken op wie gewoon is, zal hem zuur opbreken.

 • mark germanus

  Zij heeft niet het gehalte van een BDW, speculeren op de 1ste plaats is een beetje voorbarig van haar.Laat ons afwachten wat een zondag gebeurt ?

 • Norbert Corten

  Dat ons Chiro meisje veel stemmen zal halen staat buiten kijf,zal dat meer zijn dan Bart dat zullen we zondagavond weten ik zou het vel van de beer nog niet verkopen voordat hij geschoten is laat dat over aan de kiezer. Het zou zelf wel eens iemand van een andere partij kunnen zijn want elke verkiezing heeft zijn verrassingen.

 • lucien Noreilde

  de sympathieke uithangen meisjes onder elkaar maar geen leiderschap , vorige minister schappen duidelijk aangetoond