Exclusief voor abonnees

Het licht ging uit bij veldrijdster Kim Van de Steen: “Drie jaar lang elke dag gehuild”

Gepest als kind, werk op boerderij, gezin, job in ziekenhuis, veldrijdster, zieke familie... ook een winnares heeft haar grenzen

Kim Van de Steene (32) met haar schatties Roselien (3) en Jonas (4).
Wannes Nimmegeers Kim Van de Steene (32) met haar schatties Roselien (3) en Jonas (4).
Ze was de revelatie op de Koppenbergcross begin deze winter, maar in december ging het licht uit bij veldrijdster Kim Van de Steene (32). Het werd zo donker in haar hoofd, dat ze vijf weken in het ziekenhuis moest blijven. "Ik was zo leeg dat ik geen tien minuten kon rechtstaan."

"Welkom thuis bij je drie schatties! xxx" Het hangt in felgekleurde letters aan de keukendeur bij Kim Van de Steene (32). Thuis, dat is bij haar man Geert en haar kindjes Jonas (4) en Roselien (3). Zonder hen was ze misschien niet meer thuisgekomen. Dat zegt ze zelf. Want het dal waaruit de veldrijdster kruipt, is diep.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ronnny debruyne

  Kim,spoedig herstel het komt in orde want je bent een.bijter

 • Freddy van Puymbrouck

  Ik hoop van ganser harte dat Kim helemaal opknapt.Ook het lichaam van een topsporter kent zijn grenzen, er zullen zeker signalen geweest zijn en die mogen niet genegeerd worden.Hopelijk kan ze volgend seizoen met een schone lei beginnen!

 • Hugo Lachi

  beterschap lieve dame snel genezen hoor

 • patrick morel

  Amaai, dat is open, eerlijk en oprecht en doet me schrikken. Ik had mij al afgevraagd waar Kim bleef omdat ik haar niet meer zag in de vrouwencross. Sterkte en hopelijk zien we je vlug terug in de vrouwencross.

 • Freddy Van Yperzele

  Als de emmer vol is loopt hij over, leren luisteren naar uw lichaam en alles komt terug goed Kim.