Exclusief voor abonnees

Herkozen Tom Van Grieken weet hoe hij het cordon sanitaire wil doorbreken

Nog voor er bij VB gestemd wordt, is Tom Van Grieken al zeker van z'n job.
BELGA Nog voor er bij VB gestemd wordt, is Tom Van Grieken al zeker van z'n job.
Tom Van Grieken wordt vandaag herkozen als voorzitter. Sinds hij Vlaams Belang uit de as deed herrijzen, is hij de onbetwiste partijleider. Zijn ambitieuze missie voor 2024: van de eeuwige zweeppartij een volwaardige beleidspartij maken. "En dan moeten we de grootste partij worden."

Je hebt 7% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Albert Viane

  Als hij Hongarije een mooi voorbeeld vind van hoe een beleid er uit zou moeten zien dan staan ons vele donkere jaren te wachten.

 • Krikke Feyaerts

  Remus bogaert , zo te horen heb jij een supper goed voorstel over welke van de huidige partijen we beter zouden voortrekken i.p.v. v.b . Plunderend blauw ? , rood of geel ?

 • danny janssens

  Een sterk VB maakt de Walen alleen maar sterker en zorgt voor minder Vlamingen in de federale regering, voor mij mag het

 • Franc saas

  loopbrug grijper kraan >> denk dat ze financieel veel kunnen veranderen ,om te beginnen de miljarden geldkraan naar Wallonië dicht , en de grenzen goed in het oog houden ,minimale asielzoeker /migranten man ...bakken geld vent ,denk toch eens na ....dus het VB en niet jan met de pet. en wat gaat het vb veranderen????Miljarden schulden,wie gaat dat oplossen.Jan met de pet???

 • René Neeskens

  De grootste partij, inderdaad, en terecht. Het wordt en is hoog tijd. Degenen die V B verwijten te polariseren, hebben de polarisatie zelf in de hand gewerkt, ze oogsten wat ze gezaaid hebben.