Exclusief voor abonnees

Heel Heppen zet zich in voor therapie van 140.000 euro voor kleine Seppe

Onder anderen buren, juffen en familieleden zetten zich in voor kleine Seppe.
TONY VAN GALEN Onder anderen buren, juffen en familieleden zetten zich in voor kleine Seppe.
Na De Warmste Week is er Het Warmste Dorp. Wafels, wandelingen, kerstmarkten, kunstwerkjes, quizvragen en zelfs een ingenieus piramidesysteem: voor de inwoners van het Limburgse Heppen is geen moeite te veel om geld in te zamelen voor Seppe. De 5-jarige jongen vecht tegen kanker en heeft immunotherapie nodig met een prijskaartje van liefst 140.000 euro.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Magdalena Verschaeren

  Immunotherapie wordt normaal toch terugbetaald door het ziekenfonds? Hoe kan dit dan...

 • Ronny Biesen

  Mooi artikel dat besmeurd wordt door het vernoemen van Beke. Dat was niet nodig, er zijn meer mensen hier betrokken die het verdienen vernoemd te worden. Beke daarentegen met De Block moeten eerst maar eens leren wat "menselijkheid" betekent ten opzichte van de Belgen en niet die woorden te pas in de mond nemen voor ilegalen.

 • Patricia Simons

  Waarom moeten behandelingen zo onbetaalbaar zijn? Kunnen de medische fabrikanten hun steentje dan ook eens niet bijdragen? Ik wens kleine Seppe en zijn familie alle kracht en positieve energie om deze lastige periode te doorstaan, en alle steun die ze nodig hebben voor het herstel van het moedig jongetje.

 • René Mertens

  Mooi zo. En komt Bourgois nu ook met een cheque ? En gaan zij die daar stonden te springen voor de tv nu ook hun duit in het zakje doen ? In ben zeker van niet.

 • Carlos De Taeye

  En dat in een samenleving waar men zonder problemen 300.000 euro over heeft per week voor een voetballer. Begrijp wie het begrijpen kan...