Exclusief voor abonnees

Hartaanval blijkt gruwelijke moord door ex-monnik: Belg (66) mishandeld teruggevonden in Thailand

RV
Een 66-jarige Belg is op een gruwelijke manier vermoord in Thailand. De politie vond de gepensioneerde wiskundeleraar uit Aarschot halfnaakt en zwaar toegetakeld op zijn bed. Een 51-jarige ex-monnik is aangehouden, maar ook de Thaise vrouw van het slachtoffer wordt verdacht. "Zij vertelde ons dat nonkel Guy 'gewoon' gestorven was aan een hartaanval", zegt zijn familie in ons land.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddie Heremans

  @Rudolf Jacobs, westerlingen worden inderdaad in Thailand vooral geduld voor hun geld, vele (jonge mooie) vrouwen slaan een blanke aan de haak waar veel te rapen valt, maar er zijn ook serieuze oudere dames zoals mijn vrouw die uit liefde trouwden (met een nogal arme Belg). Farang is een verbasterd woord dat van oorsprong francais betekent, de naam die Thai aan de eerste vreemdelingen die in Siam kwamen, gaven. Nu worden alle westerlingen farang genoemd.

 • ANN LIMBOS

  De " weduwe " dacht waarschijnlijk aan de erfenis.

 • Geert Van de Moortele

  Het land van de glimlach heeft doornen.

 • Rudolf Jacobs

  in thailand ben je als buitelander niks waard daar geld eerst de thai en met recht en reden,en een buitenlander wordt daar gewoon farang genoemd en dat heeft allerlei bedoelingen

 • Marc Vernimmen

  Heel erg en dat gebeurd ook hier , wel niet door een monnik maar er lopen overal zotten rond die voor geld of drugs alles doen