Exclusief voor abonnees

Hartaanval blijkt gruwelijke moord door ex-monnik: Belg (66) mishandeld teruggevonden in Thailand

RV
Een 66-jarige Belg is op een gruwelijke manier vermoord in Thailand. De politie vond de gepensioneerde wiskundeleraar uit Aarschot halfnaakt en zwaar toegetakeld op zijn bed. Een 51-jarige ex-monnik is aangehouden, maar ook de Thaise vrouw van het slachtoffer wordt verdacht. "Zij vertelde ons dat nonkel Guy 'gewoon' gestorven was aan een hartaanval", zegt zijn familie in ons land.

Je hebt 13% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Elisa deJong

  Als zijn vrouw zo’n leugen verteld ipv overstuur verteld dat haar man op deze vreselijke wijze werd aangetroffen, dan lijkt me dat veelzeggend.. arme man, wat erg, hoop dat de daders passend gestraft worden.

 • Freddie Heremans

  @Rudolf Jacobs, westerlingen worden inderdaad in Thailand vooral geduld voor hun geld, vele (jonge mooie) vrouwen slaan een blanke aan de haak waar veel te rapen valt, maar er zijn ook serieuze oudere dames zoals mijn vrouw die uit liefde trouwden (met een nogal arme Belg). Farang is een verbasterd woord dat van oorsprong francais betekent, de naam die Thai aan de eerste vreemdelingen die in Siam kwamen, gaven. Nu worden alle westerlingen farang genoemd.

 • ANN LIMBOS

  De " weduwe " dacht waarschijnlijk aan de erfenis.

 • Geert Van de Moortele

  Het land van de glimlach heeft doornen.

 • Rudolf Jacobs

  in thailand ben je als buitelander niks waard daar geld eerst de thai en met recht en reden,en een buitenlander wordt daar gewoon farang genoemd en dat heeft allerlei bedoelingen