Julie Quintens (23) werd het laatst gezien vrijdagochtend, toen ze haar hondje uitliet. Enkele uren later was ze dood.
Volledig scherm
Julie Quintens (23) werd het laatst gezien vrijdagochtend, toen ze haar hondje uitliet. Enkele uren later was ze dood. © repro BOLLEN

"Harde werkster, vaste vriend. Wie wilde Julie nu dood?"

Het gerecht onderzoekt de dood van een 23-jarige kapster uit Tienen. Julie Quintens lag dood bij haar thuis. Haar vader vond haar vrijdag, nadat haar ongeruste werkgever hem had laten weten dat zijn dochter niet was komen opdagen. De autopsie wijst nu uit dat de jonge vrouw werd gedood.

 1. PREMIUM

  Voorzitter Russische atletiekfe­de­ra­tie stapt op

  Yevgeny Yurchenko houdt het al na enkele maanden voor bekeken bij de Russische atletiekfederatie (RusAF). De 52-jarige zakenman was pas eind februari tot voorzitter verkozen, maar diende gisteren zijn ontslag in. Wellicht komt vicevoorzitter Alexei Plotnikov nu aan het roer. Hij staat voor een erg zware taak. Op 28 en 29 juli vergadert World Athletics over de toekomst van de Russische atletiek. Omdat de RusAF een boete van 4,4 miljoen euro aan World Athletics niet voor 1 juli kon aflossen, zijn er nu ook onder neutrale vlag geen Russen meer welkom op de internationale kampioenschappen. De Russische atletiek en zijn antidopingagentschap Rusada staan al sinds november 2015 op een zijspoor nadat een staatsgeleid dopingsysteem aan het licht kwam. Rusland wist de fraude ook niet consequent aan te pakken en kwam integendeel nog meer in opspraak door manipulatie van vrijgegeven dopingdata en het dwarsbomen van dopingonderzoek. (BF)
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?