Exclusief voor abonnees

Halfzus slachtoffertje Bree getuigt: “Geen signalen dat ze Ryan pijn wou doen”

Tamara N.
rv Tamara N.
De nabestaanden van de jongen die woensdag in Bree door zijn mama is gedood, zagen geen signalen dat Tamara N. (35) haar zoon iets zou aandoen. Dat zegt de oudere halfzus van slachtoffertje Ryan (6).

"We wisten dat Tamara psychische problemen had. Ze was in het verleden al eens opgenomen. Toch waren er geen signalen dat ze Ryan ooit kwaad zou doen." 

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • aaron aerts

  Onze maatschappij is te individualistisch. OVeral lees je dat het gras groener is, haat op mannen, en gezeur op vrouwen. Iedereen voelt zich door hun partner verstikt of gedomineerd of vernedert. MAar niemand luistert naar elkaar. Een breuk kan pijn doen. Als je nu man of vrouw bent. Getrouwd of niet.

 • Christine Laevers

  D'haese Luc : sommige families hebben zo'n sterke banden dat die hun eigen kroost verstikken. En zichzelf.

 • D'haese Luc

  In vele families is de familieband sterk, overstijgt het het kwade. Vooral mijn kind schoon kind. Ze willen niet inzien als een bepaald iemand echt fout bezig is. Als het totaal misloopt zijn ze verwondert en dan nog trachten ze het goed te praten.

 • Frank De Witte

  Maatschappij gefaald? Ik denk het niet Johan. Je kan toch moeilijk 24/24 een toezichter in huis zetten bij ieder persoon met een psychisch probleem? Dat mens is een kindermoordenaar en moet streng gestraft worden, hopelijk steken ze haar in een instelling waar ze nooit meer uit kan komen.

 • nathalie tibbe

  Veel sterkte voor iedereen !