RV Vier
Volledig scherm
PREMIUM
© RV Vier

"Haha, ze hadden geen bewijzen"

Hij was een beruchte gangster in de jaren 80 en zat twaalf jaar in de cel voor de ontvoering van Anthony 'Je bent een toffe jongen' De Clerck. En nu wordt Danny Vanhamel (62) ook een tv-figuur: in een nieuwe reeks schept hij op over zijn leven als zware jongen. Hij bekent meteen een overval met gijzeling waarvoor hij nooit werd gestraft. "Want ze hadden geen bewijzen, haha!"

  1. Voorbestemd voor het café, maar Jan werd pater en vroedman: “Veel vrouwen gezien. Maar slechts één voor wie ik wilde uittreden”
    PREMIUM

    Voorbe­stemd voor het café, maar Jan werd pater en vroedman: “Veel vrouwen gezien. Maar slechts één voor wie ik wilde uittreden”

    Hij had het volkscafé van z’n ouders kunnen overnemen en had vrouwen kunnen hebben, aan elke vinger tien. Maar geen ravissante deerne kon Jan Braspenning (75) vermurwen. Hij werd eerst pater, dan pastoor en ontdekte als vroedman in Kameroen alsnog de wonderen van de vrouwelijke anatomie. In de schaduw van z’n kerk die steeds minder volk trekt, blikt Jan terug op een rijk leven.