Grote kuis in voetbal: wie hangt straks?

Grootste politieactie in Belgisch voetbal | MET BIVAKMUTS EN PISTOOL

De aantijgingen die het gerecht gisteren uitkieperde over een aantal topfiguren in het Belgische voetbal zijn niet min. Er zou de voorbije jaren voor miljoenen euro's gesjoemeld zijn. Makelaars, scheidsrechters, trainers, clubbestuurders... Wie hangt straks?
Sebastien Smets Photo News De aantijgingen die het gerecht gisteren uitkieperde over een aantal topfiguren in het Belgische voetbal zijn niet min. Er zou de voorbije jaren voor miljoenen euro's gesjoemeld zijn. Makelaars, scheidsrechters, trainers, clubbestuurders... Wie hangt straks?
Corruptie, witwassen van geld, opzetten van een criminele organisatie en vervalsing van matchen. De aantijgingen die het gerecht gisteren uitkieperde over een aantal topfiguren in het Belgische voetbal zijn niet min. Er zou de voorbije jaren voor miljoenen euro's gesjoemeld zijn. Makelaars, scheidsrechters, trainers, clubbestuurders... Wie hangt straks?

Je hebt 6% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

70 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • gaspard van de ketele

  Als het voor belastingsontduiking is zal er wel een straf volgen, voor moord een enkelband of minder

 • Tom Caers

  Kleed hen uit tot op het bot. Ze verdienen niet beter!

 • dretie munkies

  Het zal wel weer zijn zoals altijd : een paar kleien visjes zullen gestraft worden, maar de groten zullen vrijuit gaan. Er was al een voorsmaakje te zien : velen vlogen de cel in voor een nachtje maar Van Holsbeek niet !

 • rudolf jacobs

  Niemand te grote vissen zwemmen daar rond,en volgens mij zit er zelfs de stank van politici tussen

 • Jean Paul Peelos

  Wie hangt straks? Lewieke, die de lijnen op het veld schildert, zal uiteindelijk alleen op de strafbank zitten. Zo gaat dat in België, klein in omvang, groot in schandalen.