Exclusief voor abonnees

Groen zit in de knoei met stempel van belastingspartij: “Leugens, altijd weer leugens”

Afgelopen weekend moest Groen het weer ontgelden met z'n voorstel om dure collecties in rekening te brengen. Vooral Kristof Calvo is kop van Jut.
VTM Afgelopen weekend moest Groen het weer ontgelden met z'n voorstel om dure collecties in rekening te brengen. Vooral Kristof Calvo is kop van Jut.
Nadat de campagne eerst over rozen liep, krijgt Groen net voor de verkiezingen de stempel van belastingpartij niet uitgevaagd. Het dwingt de partij al weken in het defensief. "Vlaanderen steunt de roep om eerlijke fiscaliteit, maar Open Vld en N-VA zitten meer in met de volle wijnkelders van miljonairs dan met de lege magen van armen."

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

161 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Ooijen

  Claudia Rosseel, weet De Wever wel iets van kernenergie? Die had het eind 2018 over Thorium. Er staat nergens ter wereld 1 werkende thorium centrale die elektriciteit op het net zet. Men doet sinds de jaren 70 vruchteloze experimenten. Als (met de nadruk op 'als') de experimenten lukken, zien we daar ten vroegste in 2030 resultaten van. Dan pas kan men met de bouw (minstens 10 jaar) beginnen.

 • Frank Slaets

  Niet dankzij de N-VA . De regering, waaronder N-VA , hebben de banken moeten redden . Omdat de banken sjoemelden . Vooral KBC .

 • Yvan Lissens

  Als men uiterst links aan de macht wil laten, dan gaan we de gevolgen dragen. Hun uitleg van de 10% rijken aanpakken, maar ondertussen de firmawagen verbieden, is nogal een rare redenering. Groen heeft ooit deelgenomen aan de regering en het heeft ons een pak geld gekost zonder dat het ooit iets heeft opgebracht . Vier jaar nadien lagen ze terug in de onderste schuif, gelukkig maar.

 • Koen Geboors

  Schaf nu toch eens eindelijk de provincies af, de senaat, de helft van de volksvertegenwoordigers, de ontelbare mandaten in communalen allerhande, ontzuil de scholen, de ziekenkas, en alle andere structuren, privatiseer het openbaar vervoer, etc... daar zit het geld dat geen enkele pijn vraagt.

 • Jean Pollet

  gratis bestaat niet.Schakel de misbruiken ( groot of klein , arm of rijk ) uit en is geld genoeg voor de echte rechtshebbers Terechte misbruiken aangeven moet , valse worden bestraft.( wie kent er geen. ik wel ) )