Exclusief voor abonnees

Granaten in restaurant omdat baas schulden heeft? Antwerpse politie onderzoekt drie aanslagen in week tijd

Zaakvoerder Wim Van der Borght bij de opening van Grand Café Den Brandt eind juni. In zijn statige zaak werden deze week twee keer granaten naar binnen gegooid.
Klaas De Scheirder Zaakvoerder Wim Van der Borght bij de opening van Grand Café Den Brandt eind juni. In zijn statige zaak werden deze week twee keer granaten naar binnen gegooid.
Voor de tweede keer in een week tijd is gisteren een granaat binnen gegooid in een restaurant in Antwerpen. Woensdag werd ook al brand gesticht in het restaurant ernaast. De zaken zijn allemaal eigendom van horecabaas Wim Van der Borght. Het parket houdt er rekening mee dat iemand hem duidelijk wil maken dat hij dringend zijn schulden moet aflossen.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peter Bielen

  Hij runt acht restaurants, enkele clubs en evenementzalen maar heeft ook een half miljoen schulden vanwege een reclamebureau! Het blijven maffiapraktijken die mogelijk gemaakt worden door onze staat als je maar de juiste personen kent! Als ik als zelfstandige mijn rekeningen niet betaal dan wordt ik niet meer beleverd of staat er een deurwaarder aan de deur voor enkele honderden €. Deze eigenaar zal echt wel weten hoe of wat! Hij moet de gevolgen nu maar dragen!

 • Filiep Lapeire

  De lening werd zekerlijk aangegaan in het milieu van de maffia. Dus niet te verwonderd zijn van de manier waarop gereageerd word als de schuld niet word afbetaald.

 • Regis Desmet

  Ja als ge leent bij de maffia steken ze geen aanmaning in de brievenbus

 • Johan De Clercq

  Die zaakvoerder heeft al 3 frauduleuse faillissementen achter de rug...... En nog geen ban uitgesproken....

 • wim CLAES

  bij welke bank is die dan, de mijne is veel vriendelijker...