Exclusief voor abonnees

Gouden steak nu ook in Vlaanderen én aan ‘spotprijsje’: "Laten we wel wezen: je proeft daar niets van"

Een entrecote met bladgoud kan je bij Butcher Bar & Grill in Hasselt gaan eten.
Karolien Coenen Een entrecote met bladgoud kan je bij Butcher Bar & Grill in Hasselt gaan eten.
Goesting in een entrecote met bladgoud? Dan hebben we twee keer goed nieuws: je hoeft daarvoor niet - zoals de Franse voetballer Franck Ribéry eerder deze maand - naar Dubai, want het kan voortaan dichter bij huis, in Hasselt. Butcher Bar & Grill is het eerste restaurant in België dat kwaliteitsvlees aanbiedt in een gouden jasje. Én in Limburg kost dat geen 1.200 euro, maar 'slechts' 65 euro. Wij mochten proeven.

Je hebt 13% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • René Schoeters

  Stop aub die onzin!

 • Michel Jacobs

  Goud is een giftig metaal en eigenlijk niet geschikt voor consumptie. Het stapelt zich ook op in het lichaam net zoals lood, cadmium of aluminium.Moeilijk te begrijpen dat de FOD volksgezondheid niet tussenbeide komt.

 • Patrick Martens

  Iedereen doet met zijn geld wat hij wilt. En als dat een steakske met bladgoud eten is dan is dat zo.

 • Ronny Cuypers

  Het gaat om voedsel. Toevoegingen waar je niks van proeft en die geen voedingswaarde hebben zijn dus totaal nutteloos en enkel goed voor het ego van degene die de rekening betaalt.

 • Marc Vandebroek

  Decadentie ten top. Mensen zijn de richting kwijt