Op het adres in de Oude Kerkstraat staat enkel de loods van Glenn. Maar omdat het in volle zomer fijner praten is met zicht op azuurblauw water dan met zicht op een Bobcat, hebben we afgesproken in hun huis in Drongen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het adres in de Oude Kerkstraat staat enkel de loods van Glenn. Maar omdat het in volle zomer fijner praten is met zicht op azuurblauw water dan met zicht op een Bobcat, hebben we afgesproken in hun huis in Drongen. © PIETER-JAN VANSTOCKSTRAETEN

Glenn en Severine genieten van hun huis met zwembad, maar: “Het is niet omdat er centen in je zak zitten dat je meer bent dan een ander”

Glenn (43) en Severine (40) leven de droom van een eigen huis met zwembad. Maar de beste dingen in de wereld zijn met geld niet te kopen, weten ze. Severine was veertien toen adoptiebroer Ricardo in haar leven kwam - toevallig, na een gezinsvakantie in de Dominicaanse Republiek. Sindsdien heeft ze er niet alleen een beste vriend bij, ook een nieuwe familie.

18 reacties

 • Monique Kindermans

  2 jaar geleden
  Je moet niet denken over je buren, iedereen maakt zijn eigen keuzes.
 • Marko Decandt

  2 jaar geleden
  Wat zeker is, is dat je inderdaad niet meer bent dan een ander omdat je een zwembad hebt. De overburen hebben 1, gezet voor al de rest rond het huis af was. Dat wordt nu nog steeds niet afgewerkt, dus ik denk dat alle spaarcentjes ernaartoe gegaan zijn. Zo zie je maar, sommigen willen doen geloven ze centen in hun zakken hebben, maar hebben ze niet. Deze familie in het artikel duidelijk wel door hard te werken. Bravo.
 • Danny Cauberghs

  2 jaar geleden
  Work hard, play hard. Respect .
 • isabelle claeys

  2 jaar geleden
  groot gelijk, wie veel werkt verdient veel, zou toch jammer zijn dat men zich dan geen zwembad en extra's kan veroorloven; Je leeft maar 1 keer en 'tis als je jong bent en kinderen hebt dat ge van de luxe kunt gebruik maken en niet wachten tot je pensioen want dan is het goed mogelijk dat je eenzaam en alleen met je luxe achter blijft
 • Kris De Smet

  2 jaar geleden
  Prachtig huis en fijne nuchtere mensen!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.