Free to Be - campagne Zalando - Joppe De Campeneere
Volledig scherm
PREMIUM
Free to Be - campagne Zalando - Joppe De Campeneere © Zalando

Glamourqueen met stoppelbaard: Vlaamse Joppe (22) is nieuw gezicht bij Zalando

ShowbizzJoppe Decampeneere (22) is één van de nieuwe gezichten van Zalando. Een jongvolwassene die een stoppelbaard combineert met hakken en make-up, en elke dag de deur uit wandelt alsof het voetpad een catwalk is. "Wees vrij om te zijn wie je bent", is de boodschap van de online kledingwinkel. Joppe DC - zoals hij zichzelf noemt op Instagram en op zijn blog - doet het. Van scheve blikken trekt hij zich niks meer aan.

8 reacties

 • Jennifer Peeters

  1 jaar geleden
  Als Zalando graag failliet gaat dan moeten ze zo maar verder doen!!!
 • Rachel Cousse

  1 jaar geleden
  Als dit een manier is om klanten te lokken ? Nee merci.
 • Jef Van De Plas

  1 jaar geleden
  Als het maar abnormaal is he! En binnenkort is er een minderheidsgroep van deze mensen die dan weer vanalles eisen. En media die dergelijke beelden keer op keer door onze strot rammen in een poging om dat normaal te laten lijken. Decadent !
 • Patrick Jonkers

  1 jaar geleden
  Tegenwoordig is de "trend" ALLES wat nog goed was als abnormaal te beschouwen...Ik ga er geen lijst van "opmaken".....want wordt je anno 2019 als abnormaal beschouwd...
 • Philippe Claes

  1 jaar geleden
  waar gaat het toch naartoe ?
 1. PREMIUM

  WHO: "Wereld keert niet snel terug naar 'oude normaal'"

  De wereld zal niet terugkeren naar 'het oude normaal' binnen een afzienbare toekomst. Dat is alvast de mening van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), nadat zondag wereldwijd een record van 230.000 nieuwe coronagevallen werd opgetekend. "Het virus blijft publieke vijand nummer één, maar de daden van vele regeringen en personen weerspiegelen dat geenszins", zei de directeur-generaal van de WHO. Volgens hem gaan te veel landen "in de verkeerde richting". Hij vermeldde er wel niet bij over welke landen hij het had. De coronapandemie heeft wereldwijd al aan 569.000 mensen het leven gekost.
 1. Contacttracing gaat er in België heel anders aan toe: “In Nederland duurt gesprek 2 uur, hier kwartier”
  PREMIUM

  Contacttra­cing gaat er in België heel anders aan toe: “In Nederland duurt gesprek 2 uur, hier kwartier”

  Het aantal coronabesmettingen in ons land is gisteren voor de vijfde dag op rij gestegen. Niemand weet waar die besmettingen precies vandaan komen, omdat niemand ernaar vraagt. Terwijl Nederlandse contactspeurders meer dan de helft van de besmettingsbronnen achterhalen, lijsten hun Belgische collega's alleen maar de contacten van een patiënt op. Naar hun whereabouts of mogelijke besmettingsbron wordt niet gevraagd.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten