Exclusief voor abonnees

Ghelamco Arena bezorgt nieuw stadsbestuur hoofdpijn: “Miljoenen weg, en niemand weet van iets”

Wannes Nimmegeers
Er is opnieuw commotie ontstaan rond financiële constructies in de Ghelamco Arena. Het nieuwe stadsbestuur stootte op een verlies van 3,3 miljoen euro en eist uitleg van de vorige schepenen. Die zweren dat er niks aan de hand is. Intussen lijkt niemand in Gent nog te weten hóe de vork exact aan de steel zit.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • freddy milants

  Miljoenen weg, miljarden weg en dan volgt altijd het zelfde. Niemand weet van iets. HAHAHA, zoiets kan alleen in Belgistan.

 • PHILIPPE QUINART

  Men kan zich echt vragen stellen bij de constructie, oprichting van verschillende vennootschappen met belastinggeld, om een voetbalstadion te bouwen.

 • Mike Vanderkerken

  Dit neigt meer naar een nieuwe afrekening binnen de VLD. Eerst de plaats innemen van Peeters ondanks de lagere voorkeursstemmen en nu nog een extra mes in de rug planten van een partijgenoot. Het enige wat ik gelezen en gehoord heb zijn heel veel zou's en mogelijk's en eventueel's van deze niet democratisch gekozen schepen.

 • Hendrik Goris

  Nicolas Demeyere, terechte opmerking, maar ik denk dat niet letterlijk alle Gentenaars dat Ghelamco grapje betalen. Alvast de OCMW klanten en clientèle van het gemeentebestuur niet. Verder vrees ik dat alle Vlamingen, die belastingen betalen, IDD meebetalen.

 • geert jespers

  Snel naar Termont zijn kasteel ... voordat hij de bewijzen (het geld) verbrandt. De sossen zijn daar specialist in!