Exclusief voor abonnees

Gezin met 3 kinderen verliest 360 euro per jaar

Jan Jambon.
Bas Bogaerts Jan Jambon.
108 miljoen euro besparen op kinderbijslag? Dat stond volgens de Gezinsbond niet in het regeerakkoord. Een verdedigbaar compromis, vindt Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V): "Daarmee kunnen we investeren in kinderopvang en jeugdhulp."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

458 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Proost

  Ronduit beschamend hoe jullie er met z'n allen in trappen !! Het vieze NVA-spelleke van heers en verdeel wordt door jullie als warme koek onthaald !! Het is tenslotte toch makkelijker om af te geven op je buur ipv hen daar boven aan de top waar je toch niets aan kan veranderen...Het geeft ons nogmaals een beeld van een sterk verloederd Vlaanderen waar niets en niemand nog welkom is en niemand een ander wil helpen laat staan iets gunt, uitgezonderd de zakkenvullers van onze regeringen...

 • Ludo Broeders

  Waarom moeten kinderloze gezinnen opdraaien voor diegene welke het enkel doen voor de belasting vermindering welke ze krijgen, ze vergeten wel dat (hogere)schoolgaande kinderen ooit ook moeten betaald worden. Bezin voor je begint (aan kinderen) zoals het spreekwoord zegt.

 • romy verhove

  Supergoed idee jan jambon ,het moet maar eens gedaan zijn om veel kinderen te maken waar je zelf niet eens de verantwoordelijkheid, nog de opvoeding aan kan .Deze regering word eindelijk hoe het moet zijn.

 • Wim De Vos

  Wie kinderen wil moet eerst zien of hij ze kan grootbrengen en niet rekenen op kindergeld.

 • Pascale De Block

  Goed idee...van mij mag kinderbijslag voor 2 en de rest betaal je zelf, er is al teveel volk op deze wereld!