Ik was de gelukkigste man op de wereld toen we halverwege de jaren 80 trouwden. Alles ging goed in het begin. Tot de kinderen er kwamen", zegt Bart. "Vanaf dan telde ik voor mijn vrouw niet meer mee en heb ik nooit meer meegeteld. Het waren alleen nog de kinderen die telden. Dat is volgens mij ook de oorzaak van heel veel dubbele levens en echtscheidingen."
Volledig scherm
PREMIUM
Ik was de gelukkigste man op de wereld toen we halverwege de jaren 80 trouwden. Alles ging goed in het begin. Tot de kinderen er kwamen", zegt Bart. "Vanaf dan telde ik voor mijn vrouw niet meer mee en heb ik nooit meer meegeteld. Het waren alleen nog de kinderen die telden. Dat is volgens mij ook de oorzaak van heel veel dubbele levens en echtscheidingen." © Thinkstock

Getrouwde Bart heeft zoontje bij geheime Chinese vriendin: "Ik ben geen bospoeper, maar als je thuis niet genoeg krijgt..."

Vreemdgaan, is één ding. Er aan de andere kant van de wereld in het grootste geheim een vriendin én een kind op nahouden, een heel ander. Voor de gehuwde zakenman en handelsrechter Bart (59) is het nochtans - een bijna onwerkelijke - realiteit. "Maar schuldgevoelens? Nee. Mijn vrouw zou zich schuldiger moeten voelen dan ik. Mocht ik thuis genoeg liefde en aandacht krijgen, ik was het op een ander niet gaan zoeken."

95 reacties

 • jose ceraia

  3 jaar geleden
  Een waarheid als een koe. Als ik naar een 5 sterren hotel ga, en er met honger, en een ei zo na lege geldbeugel buiten kom ga ik ook naar het fritkot.
 • Paul Van Hooland

  4 jaar geleden
  Nu nog de andere kant van de medaile horen en we zijn er . van hooland p
 • Elisa deJong

  4 jaar geleden
  mag hopen, dat de namen gefingeerd zijn... en .. huwelijk is huwelijk.. dus hoe begrijpelijk ook, je zal meer geluk voelen, als je volgens normen leeft...
 • marianne torfs

  4 jaar geleden
  Ja mischien weeral ene die niets doet in het huishouding en die alles aan zijn vrouw overlaat en dan moet ze nog klaar staan ook . Zielige man !!
 • Rene Dannau

  4 jaar geleden
  ooit een vriend van mij die had een vrouw en 4 kinderen en hij mocht alleen sex hebben om kindjes te maken nog net geen 4 jaar getrouwd en al 4 op de wereld uiteindelijk is hij verdwenen en niemand weet waar hij zit.
 1. "Volgende versoepelingen gaan niet door als besmettingen blijven stijgen"
  PREMIUM

  "Volgende versoepe­lin­gen gaan niet door als besmettin­gen blijven stijgen"

  Epidemioloog Pierre Van Damme waarschuwt dat er een tweede coronagolf is begonnen in Europa. "Op een toenemend aantal plaatsen in Europa stijgen de besmettingen. Het lijkt alsof we weer de controle kwijt zijn", zegt hij in VTM Nieuws. Dat is mogelijk ook slecht nieuws voor de evenementensector, waarrond de mini-Veiligheidsraad van vandaag draait. Door de minder goede coronacijfers lijken politici niet geneigd om veel nieuwe versoepelingen toe te laten. "Als het aantal besmettingen blijft stijgen, kunnen de volgende versoepelingen niet doorgaan", zegt minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld). Eerdere maatregelen terugdraaien, is vandaag nog niet aan de orde. Dat zijn kopzorgen voor de Veiligheidsraad of het Overlegcomité van volgende week. Dan moet er groen licht gegeven worden voor de versoepelingen die zouden ingaan vanaf 1 augustus. Mogelijk gaat de politiek dan op de rem staan. (FME)