Gepest meisje krijgt na oproep tientallen kaartjes en verrassingsfeest: "Onze enige wens is dat Aïsha weer openbloeit”

Veel van het plafond zie je niet meer in de keuken en woonkamer van Nathalie Caenepeel en pluspapa Juan Lazou. Overal hangen verjaardagskaartjes voor Aïsha, die op 17 november 10 jaar wordt.
Jelle Houwen Veel van het plafond zie je niet meer in de keuken en woonkamer van Nathalie Caenepeel en pluspapa Juan Lazou. Overal hangen verjaardagskaartjes voor Aïsha, die op 17 november 10 jaar wordt.
"Wie stuurt mijn kleine meid een verjaardagskaartje?" Die simpele oproep van mama Nathalie voor haar gepeste dochter Aïsha (9) is uitgedraaid op een groot feest tegen pesten, zondag in Koekelare. "Aïsha kreeg al 155 kaartjes, zelfs uit Congo. Maar we houden het nog geheim."

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • PATRICK VAN STEEN

  Go for it Aisha!!! Je bent evenveel waard als elke andere leuke meid. Dikke knuffel!

 • Jaina Aaron

  Mooi gebaar, pesten moet stoppen!

 • Nina Huygens

  Mag ik aub het adres van dat meisje? Ik woon in Spanje en zou haar graag verrassen met een kaartje ook... mijn dochter heeft dit ook meegemaakt.. nu is ze 20 en is er nog steeds niet helemaal bovenop gekomen.. dus ik kan me in de plaats stellen van het meisje...dank u xxx

 • Philippe Vanbelleghem

  wanneer gaan ze eens die pesters aanpakken en berechten . Gedaan met de zachte aanpak .

 • Hubert Wouters

  Ik vraag mij af wanneer men pesters nu eens in de cel gaat steken. Pesters zijn in mij ogen pure criminelen, niets meer en niets minder.