Exclusief voor abonnees

Gent tovert verlies van 3,3 miljoen weg: oppositie eist inzage in boekhouding Ghelamco Arena

Schepen Filip Watteeuw (Groen) en burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld), die merkte dat zijn meerderheid worstelde met eenvoudige vragen.
Wannes Nimmegeers Schepen Filip Watteeuw (Groen) en burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld), die merkte dat zijn meerderheid worstelde met eenvoudige vragen.
Het verlies van 3,3 miljoen euro in de Ghelamco Arena waarvan men in Gent vreesde dat ze zou wegen op de stad, moet volgens de meerderheid dan toch niet geboekt worden. "Probleem opgelost!" De oppositie gelooft dat niet en eist inzage in de boekhouding. "Wat hebben jullie te verbergen?"

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mike Vanderkerken

  De Groenen zijn echte goochelaars, ongelooflijk hoe ze alles zo kunnen verdraaien zonder enige vorm van schaamte. Nu nog een echt beleid en dan kunnen we opnieuw vooruit gaan. Liefst zonder een burgemeester die fungeert als handpop. Geef ons maar een burgemeester zoals Termont.

 • Chris Hom

  Politici zijn tovenaars met cijfers, zolang het in hun voordeel is !

 • Coen Geurts

  Dat is iets wat alleen maar kan als je in de politiek zit; die hebben allemaal les gekregen in de school van Harry Potter.

 • RENE LENAERTS

  We wisten toch al langer dat Gent een "magische" stad was.

 • DONALD BORREMANS

  't verlies niet boeken en hop, 't verlies is weg, echte tovenaars!