Exclusief voor abonnees

Geert Hoste: "De politiek nu? Jammer dat ik daar geen grappen over kan maken"

Vijfentwintig jaar lang liet Geert Hoste (58) half Vlaanderen lachend het nieuwe jaar in gaan. Twee jaar geleden stopte hij met optreden, en daar heeft hij nog geen seconde spijt van gehad. Kriebelen om terug te keren doet het evenmin. Maar nu ook Michael Van Peel een punt zet achter zijn politieke conferences, hoopt Hoste dat er - naast Stijn Meuris - nog iemand opstaat om het vuur brandend te houden. "Als ik de politiek van vandaag bekijk, vind ik het soms jammer dat ik er geen grappen meer over kan maken."

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Leo Peeters -Duym

    Op kosten van Dexia heb ik samen met vele andere goede Dexia-klanten, enkele weken voor de val van de bank (er was blijkbaar geld genoeg…), zo'n conference bijgewoond. Goed gevonden Geert wat je daar allemaal uitkraamt, maar ik heb helaas niet één keer kunnen lachen. Soms had ik de indruk dat mensen lachten om te laten zien dat ze de 'grap' begrepen hadden.

  • BERT VAN ELST

    jammer, vond geert altijd de max