Geert De Clercq in zijn mobilhome.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert De Clercq in zijn mobilhome. © Jan De Meuleneir/Photo News

Geert De Clercq over zijn uitzonderlijk grote motorhome: “Op maat gemaakt voor mijn gehandicapte zoon”

Geert De Clercq (57) stond gisteren in de krant en op HLN.be met zijn grote motorhome, waar ook een kleine Fiat in past. Hij kreeg er op sociale media venijnige, jaloerse commentaren over. "Mensen zouden beter twee keer nadenken voor ze dat doen. Ik heb die motorhome op maat laten maken voor mijn gehandicapte zoon, die twee jaar geleden is overleden."

16 reacties

 • alex aerts

  2 jaar geleden
  Beste mijnheer De Clercq, geniet van je"grote" mobilhome en de stilte op je reis! Het ergste wat een ouder kan overkomen is jou overkomen, het verlies van een kind. En of je nu rijk of arm, verdriet blijft hetzelfde.
 • jetty cleirbaut

  2 jaar geleden
  Leven en laten leven. Wat maakt het uit of die man een grote dure mobilhome heeft of niet. Het enige van echte waarde in zijn leven nl zijn zoon is niet te vervangen.
 • Martin Amelynck

  2 jaar geleden
  Een verhaal die je raakt... zo zie je maar... oordeel niet te vlug.
 • Nico Lauriola

  2 jaar geleden
  Is mijn droom ook geniet ervan en sterkte
 • Marcq Adriaens

  2 jaar geleden
  Jaloezie ten top, ik benijd deze man niet, als hij zich dat kan veroorloven waarom dan niet.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. PREMIUM

  Supercame­ra bewijst nut: politie haalt bootje met elf opvarenden uit zee

  In De Panne heeft de politie Westkust vrijdagavond rond 21 uur een zodiac met elf opvarenden onderschept, onder wie enkele jonge kinderen. Volgens hun verklaringen wilden ze gewoon van De Panne naar Oostende varen. "Levensgevaarlijk. Ongetwijfeld was deze tocht fataal afgelopen zonder ingrijpen", zegt het parket van Veurne. Volgens het parket werd het bootje opgemerkt dankzij het gloednieuwe camerasysteem van de politie Westkust, dat zicht biedt over de volledige kustlijn van De Panne. De politie vermoedde dat er mensensmokkelaars aan het werk waren en rukte meteen uit. Het bootje werd al onderschept nog voor het goed en wel op zee zat. De opvarenden bleken mensen met een migratieachtergrond die al tien jaar in Oostende staan ingeschreven. Een kind aan boord was amper anderhalf jaar oud. Allen mochten beschikken na verhoor. Toch zal er nog verder onderzoek gebeuren naar de redenen voor de late excursie. (BBO)