Geert De Clercq in zijn mobilhome.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert De Clercq in zijn mobilhome. © Jan De Meuleneir/Photo News

Geert De Clercq over zijn uitzonderlijk grote motorhome: “Op maat gemaakt voor mijn gehandicapte zoon”

Geert De Clercq (57) stond gisteren in de krant en op HLN.be met zijn grote motorhome, waar ook een kleine Fiat in past. Hij kreeg er op sociale media venijnige, jaloerse commentaren over. "Mensen zouden beter twee keer nadenken voor ze dat doen. Ik heb die motorhome op maat laten maken voor mijn gehandicapte zoon, die twee jaar geleden is overleden."

16 reacties

 • alex aerts

  3 jaar geleden
  Beste mijnheer De Clercq, geniet van je"grote" mobilhome en de stilte op je reis! Het ergste wat een ouder kan overkomen is jou overkomen, het verlies van een kind. En of je nu rijk of arm, verdriet blijft hetzelfde.
 • jetty cleirbaut

  3 jaar geleden
  Leven en laten leven. Wat maakt het uit of die man een grote dure mobilhome heeft of niet. Het enige van echte waarde in zijn leven nl zijn zoon is niet te vervangen.
 • Martin Amelynck

  3 jaar geleden
  Een verhaal die je raakt... zo zie je maar... oordeel niet te vlug.
 • Nico Lauriola

  3 jaar geleden
  Is mijn droom ook geniet ervan en sterkte
 • Marcq Adriaens

  3 jaar geleden
  Jaloezie ten top, ik benijd deze man niet, als hij zich dat kan veroorloven waarom dan niet.
 1. PREMIUM

  Gene Thomas heeft weinig te vrezen na uit de hand lopen optreden

  Ben je als artiest verantwoordelijk voor de uitlatingen van je publiek? Het optreden van Gene Thomas - op de zomerbar aan het kasteel van Laarne - werd geboekt via het officiële artiesten- en evenementenbureau Globe Entertainment. "In de algemene voorwaarden van onze contracten staat dat de organisatie dient te beschikken over alle nodige vergunningen, vereist om een evenement veilig te organiseren", stelt zaakvoerder Ilia Beyers. Advocaat Griffin Verept, gespecialiseerd in het contractenrecht, verduidelijkt. "Partijen zijn vrij om te bepalen wat ze willen in een contract, maar vandaag de dag kan een evenement uiteraard pas georganiseerd worden als het voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen inzake corona. Als het contract bepaalt dat de organisatie verantwoordelijk is voor de veiligheid en men oordeelt dat de coronamaatregelen daaronder vallen, dan lijkt het mij zeer onwaarschijnlijk dat een artiest schuld kan treffen bij de niet-naleving ervan door het publiek." Gene Thomas heeft dus weinig te vrezen, maar toch heeft hij het er volgens zijn platenfirma moeilijk mee dat men ook hem met de vinger wijst.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.