Exclusief voor abonnees

Geens krijgt week extra om De Wever te lanceren: doel blijft duo met Magnette

Geens kwam rapporteren aan koning Filip. Windstilte? Dan toch enkel figuurlijk.
BELGA Geens kwam rapporteren aan koning Filip. Windstilte? Dan toch enkel figuurlijk.
Koen Geens (CD&V) vroeg en kreeg gisteren zijn eerste verlenging van de koning. Hij krijgt nu een week extra om het pad te effenen voor De Wever: alleen of toch in duo met Paul Magnette, die dat tot nu toe altijd geweigerd heeft.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

30 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sjonny Martero

  Ik stel voor bij nieuwe verkiezingen om massaal niet te gaan stemmen. Dat zou pas een boodschap zijn.

 • Anna Pauels

  Het is nu toch overduidelijk : zoalng wij de Waalse rekening blijven betalen blijft het belgenlandje verder bollen, het moment dat wij (eindelijk) eens stop zeggen en eerlijk behandeld willen worden, gaat het niet meer. Wel als de Walen ons niet als gelijke willen behandelen (geen Vl geld meer naar daar, VL stem evenveel waard als Waalse), dan moeten we maar splitsen. Dat de Walen dan hun facturen zelf eens betalen!Welk recht hebben zij om zo te roepen en tegen te wringen ?

 • Catherine MISTIAEN

  De sofismen van BDW worden doorzichtig: hij wil mordicus nieuwe verkiezingen. Hij vergeet daarbij what happened to Theresa May: 'Panta rhei' en hoogmoed komt voor de val. Met al zijn sofismen, komen we geen stap verder. Geef BDW aub wat hij impliciet vraagt: een oppositiekuur. Ik vind trouwens PM véél meer to the point, duidelijker, directer en eerlijker. PM's taaltje heeft bovendien iets pittoresk. Gnotis eauton, BDW!!

 • Harold Anckaert

  Indien dit toch zou bewerkstelligd, dan geef ik deze regering max. 2jaar vooraleer er iemand de stekker ervan uittrekt. Stop met dit toneel en schrijf aub. ander hoofdstuk. De kiezer heeft anders gestemd en men zal er rekening moeten mee houden! Anders zullen de volgende verkiezingen een nog duidelijker beeld tonen van hoe de mensen willen dat er geregeerd wordt!!

 • Alfred LEEMANS

  Een gebuisde minister van Justitie ( zie Van Espen ) moet er nu voor zorgen dat wij een regering krijgen. Het is duidelijk dat de persoon in Laken 100% wereldvreemd is en nu ook nog soloslim gaat spelen ook.