Exclusief voor abonnees

Geen tijdsdruk voor preformateurs Bourgeois en Demotte: voorbereiders van de Grote Verzoening

GEEN TIJDSDRUK VOOR PREFORMATEURS BOURGEOIS (N-VA) EN DEMOTTE (PS)

Geert Bourgeois en Rudy Demotte, de gentlemen van PS en N-VA. Met hun paraplu en regenjas bij de koning leken ze haast op Jansen en Janssen uit 'Kuifje' - alleen de bolhoed ontbrak.
Photo News Geert Bourgeois en Rudy Demotte, de gentlemen van PS en N-VA. Met hun paraplu en regenjas bij de koning leken ze haast op Jansen en Janssen uit 'Kuifje' - alleen de bolhoed ontbrak.
Paul Magnette bedankte, dus Bart De Wever bedankte. Gelijk oversteken is het motto. En zo moeten 'preformateurs' Geert Bourgeois (N-VA) en Rudy Demotte (PS) de komende maand de Grote Verzoening mogelijk proberen te maken. De klok tikt intussen quasi geruisloos verder.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Maurice Keukelaers

  Geef ze beiden nog een bolhoed en ze lijken als twee druppels water op Jansen en Jansen.

 • Maurice Keukelaers

  Waarom zou er enige tijdsdruk zijn ? Als daardoor de staatschuld verder toeneemt is dat toch geen probleem. De burger zal het wel betalen.

 • Ronald Van Beneden

  Om de slappe lach te krijgen. We moesten snel een regering vormen voor de begroting weet je nog? Niemand spreekt er nog over maar wie mag het betalen? De leeglopers worden al maanden betaald om enkel te zeggen ik wil niet praten met die ander. 12000 euro zonder de vergoedingen per maand om te niksen. Ooit vind je de job van je leven alleen voor ons onmogelijk door de gesloten politieke elite families die zichzelf ruim vergoed.

 • Geert Landsman

  We gaan over de 500 dagen, geen enkele schaamte bij politiekers of het paleis. Graaien, daar zijn die allemaal wel heeeeeeel goed in.

 • ALAIN CATRY

  De mensen houden van records , zoals bij klimaat ! Doe zo verder ! En dan nog ,de koninklijke familie is toch verder betaald !