In zijn kantoor in het parlement (met kerstboom) vierde Freilich het feest van het licht.
Volledig scherm
PREMIUM
In zijn kantoor in het parlement (met kerstboom) vierde Freilich het feest van het licht. © Screenshot YouTube

Freilich (N-VA) onder vuur bij partijgenoten voor joodse kandelaar in parlement: "Hoezo, neutraliteit?”

N-VA'er Michaël Freilich krijgt kritiek van partijgenoten omdat hij een joodse kandelaar aanstak in het parlement. "Hoe kun je neutraliteit bepleiten en dít toelaten?"

43 reacties

 • Jozef Panken

  1 jaar geleden
  Als bepaalde boodschappen van eender of welke religie bijdragen tot een vredige handtoereikend gebaar voor de maatschappij... waarom niet? Omdat anderen het verpest hebben door onwetendheid? Volgens mij had deze man van kwaad bewust.
 • Kai Van Nieuwenhove

  1 jaar geleden
  Dat krijg je dus als je de grootste schijnheiligaard in de meest schijnheilige partij steekt.... wie weet beseft de kiezer het ook ooit....
 • Ivo Mariën

  1 jaar geleden
  Het is in zijn kantoor, dus begrijp ik niet wat het probleem kan zijn? Bovendien staat er ook een kerstboom.
 • Guy Van Becelaere

  1 jaar geleden
  Een moskee en hoofd doeken toch geen probleem zeker ! wat een verzuurde mensen lopen er toch rond in dit land. Bervoets de kracht van de NVA is diversiteit in hun rangen zonder de stem knop cultuur zoals in de andere partijen dat heet democratie
 • gratis jan

  1 jaar geleden
  Intelligente mensen met integriteitsgevoel en een gevoel voor wat deontologisch correct is, vermijden de politiek. Men krijgt de kieslijsten niet gevuld, ondanks de zeer royale vergoedingen. Er heerst een enorme intellectuele armoede bij de huide generatie politici, maar dat zullen ze (van elkaar) nooit toegeven.
 1. Vaak zo wijs, soms zo onverstandig
  PREMIUM

  Vaak zo wijs, soms zo onverstan­dig

  Zonder morren hebben de Belgen dit weekend de mondmaskerplicht in winkels gerespecteerd. Sommigen vergaten een mondkapje op te zetten, maar dan haalden ze het snel in de auto of kochten er eentje ter plaatse. Handelsfederatie Comeos kreeg geen meldingen van incidenten. Maar hoe verstandig de meesten zich ook gedragen, er blijven ook beelden opduiken van Belgen die het mínder verstandig aanpakken. Zo werd een optreden van Gene Thomas in het Oost-Vlaamse Laarne (foto onder) stilgelegd omdat bezoekers zich allesbehalve aan de coronamaatregelen hielden. Ze zongen luidkeels mee, dansten uitbundig en hingen over elkaars schouders - en dat zonder mondmaskers.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Babygirafje Kamala geboren in Bellewaerde
  Play

  Babygiraf­je Kamala geboren in Bellewaer­de